Facebook Pixel Σκάει μεταγραφή-βόμβα στη Σούπερ Λίγκα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-01-10 10:00:00

Σκάει μεταγραφή-βόμβα στη Σούπερ Λίγκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκάει μεταγραφή-βόμβα στη Σούπερ Λίγκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποια ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος κινείται για την απόκτηση Άγγλου παικταρά με πλούσια καριέρα στο Νησί; Ο sportdog έχει για μια ακόμα φορά την είδηση - βόμβα!

Μία μεταγραφή που θα συζητηθεί έχει στα σκαριά ο Απόλλωνας Σμύρνης! Όπως αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", η Ελαφρά Ταξιαρχία βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντάρεν Άμπροουζ!

Μιλάμε για το "10άρι" από την Μπέρμιγχαμ, ο οποίος είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Αγγλίας και σίγουρα η μεταγραφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα θα προκαλέσει αίσθηση.

Ο 30χρονος χαφ, που μπορεί να αγωνισθεί με άνεση και στα άκρα, αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή του Απόλλωνα, Λόρι Σάντσεζ.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία παλεύει τη συγκεκριμένη μεταγραφή πριν από τα Χριστούγεννα και, όπως μαθαίνει ο σκύλος, βρίσκεται πλέον σε πολύ καλό στάδιο.

Ο Άμπροουζ δεν είναι κανένας τυχαίος παίκτης. Το 2002 πήγε με 1,3 εκ. λίρες στη Νιουκάστλ (37 συμμετοχές - 5 γκολ) και το 2005 με 1,5 εκ. λίρες στη Τσάρλτον (112 συμμετοχές - 13 γκολ), ενώ έχει περάσει με επιτυχία και από τις Ίπτσουιτς και Κρίσταλ Πάλας (110 συμμετοχές - 29 γκολ).

Ο έμπειρος μέσος βρίσκεται σε transfer list και ψάχνει ομάδα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Στην Μπέρμιγχαμ, άλλωστε, έχει να παίξει από τον Σεπτέμβριο και γι΄ αυτό ο Σάντσεζ προσπαθεί να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα ρίχνοντας το κασέ του.

Αν τα καταφέρει, οπωσδήποτε θα πρόκειται για μία πολύ σπουδαία μεταγραφή για τον Απόλλωνα που θα τον ενισχύσει σημαντικά στη μάχη που δίνει για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags