Facebook Pixel Κομμένος του ΠΑΟ παίζει δυνατά για αντι-Σιόβας!
| 2014-01-15 13:40:00

Κομμένος του ΠΑΟ παίζει δυνατά για αντι-Σιόβας!

Κομμένος του ΠΑΟ παίζει δυνατά για αντι-Σιόβας!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ SPORTDOG: Ποιος διεθνής στόπερ, που έχει δοκιμασθεί από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν αποκτήθηκε, εξετάζεται από τον Ολυμπιακό για αντι-Σιόβας;

Πολλά ονόματα ακούγονται τις τελευταίες ώρες για τον υποψήφιο αντικαταστάτη του Δημήτρη Σιόβα στον Ολυμπιακό.

Ο κακός χαμός γίνεται στον Τύπο για τους στόπερ που φέρεται να εξετάζουν οι "ερυθρόλευκοι" για την άμυνα.

Μόνο σήμερα έχουμε διαβάσει καμιά δεκαριά ονόματα αμυντικών που έχουν προταθεί στους Πρωταθλητές και εξετάζονται προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος που θα καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματισμός του διεθνή άσου του Ολυμπιακού.

Ο σκύλος έχει την πληροφορία ότι, μέσα στους πολλούς υποψήφιους, έχει πέσει στο τραπέζι των "ερυθρολεύκων" και ένας παίκτης που πριν μερικά χρόνια είχε περάσει από τον "αιώνιο" αντίπαλο, Παναθηναϊκό. Ποιος είναι; 

Ο λόγος για τον Τζόναθαν Μενσά! Ο 24χρονος αμυντικός από την Γκάνα πήγε στους Πράσινους το καλοκαίρι του 2009 για να δοκιμασθεί, αλλά τελικά δεν αποκτήθηκε από το Τριφύλλι.

Ο Μενσά είχε ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο εξωτερικό και ο τότε προπονητής των Πράσινων, Χενκ Τεν Κάτε, είχε εισηγηθεί την απόκτησή του, όμως, δεν υπήρχε θέση ξένου στο έμψυχο δυναμικό του Τριφυλλιού.

Στη συνέχεια ο Γκανέζος αμυντικός πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ-20 στην Αίγυπτο, όπου η Γκάνα κατέκτησε το τρόπαιο.

Έτσι προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Ουντινέζε, η οποία τον απέκτησε το 2010, αλλά ένα χρόνο αργότερα τον έδωσε δανεικό στη Γρανάδα. Στον ιταλικό σύλλογο δεν "έγραψε" ούτε μία συμμετοχή, ωστόσο στην Ισπανία έπαιξε 15 παιχνίδια και σκόραρε μία φορά.

Στις 8 Ιουλίου 2011, ο Τζόναθαν μετακόμισε στην νεοπροβιβασθείσα ομάδα της γαλλικής Λιγκ 1, Εβιάν, υπογράφοντας συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας. Φέτος ο Μενσά έχει κάνει μια "γεμάτη" και καλή σεζόν στη γαλλική ομάδα με 16 αγώνες (14 90λεπτα).

Όπως αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", ο διεθνής Γκανέζος έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και εξετάζεται πολύ σοβαρά ως υποψήφιος αντικαταστάστης του Δημήτρη Σιόβα. Αντιθέτως δεν ...παίζει ο Σέρβος στόπερ, Μίλαν Βίλοτιτς της Γκρασχόπερς, που διαβάσαμε ότι είναι μια ανάσα από τους Πειραιώτες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags