Facebook Pixel Αρπαχτή (και) σε ΟΦΗ ο Ντουντού! Πόσα τσεπώνει;
| 2014-01-31 14:00:00

Αρπαχτή (και) σε ΟΦΗ ο Ντουντού! Πόσα τσεπώνει;

Αρπαχτή (και) σε ΟΦΗ ο Ντουντού! Πόσα τσεπώνει;

Απίστευτος ο Βραζιλιάνος! Μετά τα εκατομμύρια που έβγαλε από τον Ολυμπιακού, θα "γδύσει" και τον ΟΦΗ! Ποια είναι η αμοιβή του Ντουντού ανά ματς; Δεν θα πιστεύετε!

Μπορεί ο Ντουντού να μην είναι, πια, το μεγάλο αστέρι, αλλά κατάφερε να εξασφαλίσει ένα καλό συμβόλαιο (και) στον ΟΦΗ.

Ο Βραζιλιάνος είναι προς τη δύση της καριέρας του, ήρθε από τη β΄ κατηγορία της πατρίδας του, ωστόσο ο τραπεζικός του λογαριασμός θα "φουσκώσει" με αρκετά χρήματα χάρη στη συμφωνία που κατάφερε να πετύχει με την κρητική ομάδα.

Κρατιέστε; Ο Ντουντού θα πάρει, μέχρι το καλοκαίρι, από τον ΟΦΗ, περίπου 40.000 ευρώ! Κι αν σας φαίνεται λίγο το ποσό, να σας πούμε ότι είναι ζήτημα αν ο Βραζιλιάνος θα παίξει 10 παιχνίδια με τους Κρητικούς.

Αν καταφέρει, λοιπόν, να αγωνισθεί σε δέκα ματς, με μία απλή διαίρεση, βγαίνει ένας ...μισθός κόντρα στα 4.000 ευρώ το παιχνίδι! Ε, δεν είναι και λίγα για έναν ποδοσφαιριστή που μέχρι χθες έπαιζε στα αζήτητα.

Βεβαίως, αυτά τα χρήματα είναι ...ψίχουλα μπροστά στην "αρπαχτή" που είχε κάνει ο Βραζιλιάνος στον Ολυμπιακό. Ο Ντουντού έχει εισπράξει από τους "ερυθρόλευκους", για την τριετία 2008-2011, περίπου 6,8 εκ. ευρώ!!! 

Μιλάμε για τρελό ποσό και προφανώς δυσανάλογο με την πραγματική αξία του παίκτη. Ενδεικτικά να σας πούμε ότι μόνο το μπόνους για την κατάκτηση του τίτλου που είχε από τον Ολυμπιακό ήταν στις 100.000 ευρώ! Απίστευτα πράγματα... 

Μάγκας, πάντως, ο Βραζιλιάνος που, αν και δεν είχε τα σούπερ προσόντα, κατάφερε να εξασφαλίσει τόσο μεγάλα συμβόλαια στην καριέρα του.

 

 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags