Facebook Pixel Θα κούφαινε την Ευρώπη η "βόμβα" με Ιταλό άσο!
| 2014-02-05 10:15:00

Θα κούφαινε την Ευρώπη η "βόμβα" με Ιταλό άσο!

Θα κούφαινε την Ευρώπη η "βόμβα" με Ιταλό άσο!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ SPORTDOG: Ποιον διεθνή φορ παγκόσμιας κλάσης προσπάθησε να αποκτήσει ο Ολυμπιακός, για αντι-Μήτρογλου, τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών;

Βόμβα μεγατόνων πήγαν να "πυροδοτήσουν" στον Ολυμπιακό τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου! Όπως αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", οι "ερυθρόλευκοι" εξέτασαν πολύ σοβαρά την περίπτωση του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο για να καλύψουν το κενό που άφησε η πώληση του Κώστα Μήτρογλου, πριν καταλήξουν στον Νέλσον Βαλντές!

Ο Ολυμπιακός "ψάχτηκε" αρκετά για να κάνει το μεγάλο "μπαμ" με τον Τζιλαρντίνο και προσπάθησε να αξιοποιήσει τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί με την ομάδα του διεθνούς Ιταλού φορ, την Τζένοα, από το deal του περασμένου καλοκαιριού με τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Βέβαια, η ιταλική ομάδα συζητούσε μόνο για την πώληση του έμπειρου επιθετικού και αυτό προφανώς ήταν κάτι που εμπόδισε τους Πειραιώτες να προχωρήσουν τις διαπραγματεύσεις. Η χρηματιστηριακή αξία του 32χρονου άσου κυμαίνεται στα 6 εκατομμύρια ευρώ και, όπως καταλαβαίνετε, δεν θα ήταν εύκολη η συμφωνία για τον Ολυμπιακό. Ο χρόνος πίεζε και, τελικά, οι "ερυθρόλευκοι"κατέληξαν στην επιλογή του Βαλντές, που ήταν σαφώς πιο εύκολη, ενώ αποτελούσε προσωπική εισήγηση του Μίτσελ.

Ο Τζιλαρντίνο, με τις 57 συμμετοχές και τα 19 γκολ στην εθνική Ιταλίας, που στο παρελθόν έχει "σκίσει τα δίχτυα" με την Πάρμα (96 αγώνες - 50 γκολ), τη Μίλαν (94 αγώνες - 36 γκολ) και τη Φιορεντίνα (118 αγώνες - 48 γκολ), πραγματοποιεί φέτος εξαιρετική σεζόν στην Τζένοα με 21 αγώνες, 9 γκολ και 1 ασίστ. Αν ερχόταν στον Ολυμπιακό, θα ήταν μια ηχηρή μεταγραφή, που θα προκαλούσε σίγουρα αίσθηση σε όλη την Ευρώπη. Απολαύστε τον Ιταλό παικταρά σε μερικές καλές στιγμές του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags