Facebook Pixel Η... κατάθλιψη, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός!
| 2014-02-18 21:50:00

Η... κατάθλιψη, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός!

Η... κατάθλιψη, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός!

Διαβάστε μόνο στον sportdog όλο το παρασκήνιο της μεταγραφής του Ιγκλέσιας στην Γιατάι. Το ενδιαφέρον από Ελλάδα, ο... μεσάζοντας και το μεγάλο συμβόλαιο.

Ο Ματίας Ιγκλέσιας, παρότι τελείωνε το συμβόλαιό του στον Ατρόμητο, βιάστηκε και δεν περίμενε τις προτάσεις από την Ελλάδα και έφυγε για τα λεφτά της Κίνας!

Πίσω απο την μεταγραφή του Ιγκλέσιας στη Γιατάι, όπως αποκαλύπτει η στήλη «Sportdog penalty», βρίσκεται ένας... Σέρβος της Κύπρου. Ο λόγος για τον Τόζα Σάπουριτς, κόουτς της κινέζικης ομάδας. Ο Σάπουριτς βρέθηκε το καλοκαίρι του ΄89 στη Κύπρο, μαζί με τον Γκόγκιτς, ως προσωπικές μεταγραφές του Ματζουράκη στον ΑΠΟΕΛ που πήρε μάλιστα και τον τίτλο εκείνη τη χρονιά!

Ο Σάπουριτς απέκτησε μία ιδιαίτερη σχέση με την Κύπρο, αφού εκεί κρέμασε τα παπούτσια του, ενώ εκεί ξεκίνησε και την καριέρα του ως προπονητής. Μάλιστα λόγω Σάπουριτς η κινέζικη ομάδα βρίσκεται στη Κύπρο για προετοιμασία, όπου πριν από 2 μέρες πήγε και ο Ιγκλέσιας με άδεια του Ατρομήτου.

Σύμφωνα με την πιάτσα των agent οι Κινέζοι από το Σάββατο θεωρούν τον Αργεντινό παίκτη τους και απλά μένουν τα διαδικαστικά για να ανακοινωθεί. Ουσιαστικά στον Ατρόμητο περιμένουν το έμβασμα των 350.000€ από την Κίνα, προκειμένου να ανακοινωθεί η μεταγραφή. Το θέμα είναι καθαρά διαδικαστικό αφού ο Ιγκλέσιας -όπως έλεγαν στο Περιστέρι- θα πάθαινε... κατάθλιψη αν χαλούσε το deal.

Επίσης, κινεζικά ΜΜΕ ήδη πρόσθεσαν τον Ιγκλέσιας στο ρόστερ της Γιατάι, ενώ αναφέρουν ως κόστος μεταγραφής τις 440.000 ευρώ (μπαι αουτ και προμήθειες)! Εκτός από τα (πολλά) χρήματα, ο Ιγκλέσιας πείστηκε και από τον Σάπουριτς, που φρόντισε από πριν να μιλήσει μαζί του και να τον πείσει να πάει στη Κίνα. Δεν είναι τυχαίο πως ο Σέρβος κόουτς ως ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην ίδια θέση με τον Ιγκλέσιας, ο οποίος έφυγε από την Σούπερ Λιγκ λέγοντας «όχι» στην προοπτική να αγωνιστεί σε κάποια από τις μεγάλες ομάδες της χώρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μάλιστα του σκύλου, από την Ελλάδα εκτός από την πρόταση του Ατρομήτου, ο Αργεντινός μέσος δέχτηκε προσφορές για το καλοκαίρι από τον Νταμπίζα για τον Παναθηναϊκό, αλλά και από την ΑΕΚ που θα αγωνίζεται στην Football League.

Τα λεφτά όμως ήταν πολλά. Η Γιατάι του πρόσφερε 2ετες συμβόλαιο, με 440.000€ το χρόνο. Καθαρά και με περίπου 65% του ποσού να το παίρνει "μπροστά"! Πώς να μην πάθεις... κατάθλιψη;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags