Facebook Pixel Ο "νέος Τοροσίδης" του Κοβάσεβιτς για Ολυμπιακό!
| 2014-02-19 10:30:00

Ο "νέος Τοροσίδης" του Κοβάσεβιτς για Ολυμπιακό!

Ο "νέος Τοροσίδης" του Κοβάσεβιτς για Ολυμπιακό!

Ποιος παίκτης, που πήρε κάποτε μεταγραφή 6 εκατομμυρίων, τώρα είναι σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ και παρακολουθείται από τον Ολυμπιακό, ήτανε καψούρα του Κοβάσεβιτς;

Είναι κοινό μυστικό στην πιάτσα των μανατζαραίων. Ο Σάμουελ Ινκούμ, δεξιός μπακ στον Πλατανιά, είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής Γκανέζος, δανεικός από τη Ντνίπρο, αρέσει στους ανθρώπους των Ερυθρολεύκων και παρακολουθείται στενά από τη στιγμή που πήρε μεταγραφή στην κρητική ομάδα.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, όμως, δεν είναι άγνωστος στον Ολυμπιακό. Το όνομα του 24χρονου αμυντικού, αποκαλύπτει ο σκύλος, υπάρχει στο "ερυθρόλευκο" τμήμα σκάουτινγκ από την εποχή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο παίκτης ήταν μεγάλη καψούρα του Σέρβου που θεωρούσε ότι μπορούσε να εξελιχθεί σε άξιο διάδοχο του Βασίλη Τοροσίδη στον Ολυμπιακό. Τόσο πολύ πίστευε στον Ινκούμ ο Ντάρκο και είχε προσπαθήσει να τον φέρει στον Πειραιά.

Η μεταγραφή, όμως, δεν έγινε ποτέ γιατί, σύμφωνα με τον αστικό μύθο, τον Κοβάσεβιτς πρόλαβε η ουκρανική ομάδα που έσκασε τότε στη Βασιλεία 6 εκατομμύρια και τον απέκτησε.

Αυτά έγιναν στο παρελθόν. Ο σκύλος έχει και φρέσκια κουλούρια για τον Γκανέζο. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον τσέκαραν στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Πλατανιά στο "Καραϊσκάκη". Δεν "τρελάθηκαν" με αυτά που είδαν από τον Γκανέζο (ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον Πέρες) αλλά δεν θα σταματήσουν να τον κοιτάνε. Από κόσκινο θα τον περάσουν μέχρι το τέλος της χρονιάς προκειμένου να σχηματίσουν ολοκληρωμένη άποψη για την αξία του.

Όπως άκουσε ο σκύλος, άνθρωπος του Ολυμπιακού ρώτησε, μάλιστα, στον Πλατανιά για το τι συμφωνία έχει γίνει με Ντνίπρο και αν υπάρχει οψιόν αγοράς του Γκανέζου.

Λέτε, μετά από τόσο καιρό, να αποκτηθεί αυτό το καλοκαίρι το πουλέν του Κοβάσεβιτς;


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags