Facebook Pixel "Βόμβα" sportdog για τη "βόμβα" με Όντομ! (ΦΩΤΟ)
| 2014-02-20 11:45:00

"Βόμβα" sportdog για τη "βόμβα" με Όντομ! (ΦΩΤΟ)

"Βόμβα" sportdog για τη "βόμβα" με Όντομ! (ΦΩΤΟ)

Μήπως κακώς βιαζόμαστε να θαυμάσουμε τον Αμερικανό αστέρα στα ελληνικά παρκέ απέναντι σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό; Ο sportdog έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Χαμός έγινε με τη άφιξη του Λαμάρ Όντομ στη Λαμποράλ Κούτσα. Ο διάσημος NBAer βρίσκεται από χθες στη Βασκονία, ενώ παρουσιάστηκε στη "Plaza de la Virgen Blanca" παρουσία πολύ κόσμου που τον αποθέωσε. 

Υπάρχει, όμως, ένα σημαντικό στοιχείο για την -ομολογουμένωςΤΕΡΑΣΤΙΑ αυτή μεταγραφή, το οποίο ακόμα δεν έχει διαρρεύσει και αποκαλύπτει ο sportdog.

Ο Αμερικανός άσος, λοιπόν, παρότι ήδη ήρθε στην Ευρώπη, δεν έχει υπογράψει εγγυημένο συμβόλαιο με τη Λαμποράλ! Ούτε καν για το δίμηνο που λέγεται... Αυτό είναι γκαραντί και το γράφει τώρα ο σκύλος χωρίς να το έχει πάρει μυρωδιά κανένας άλλος.

Γιατί, όμως, συμβαίνει αυτό; Πρώτα ο Όντομ θα περάσει από tryout και ΜΟΝΟ αν πείσει θα μείνει! Δηλαδή θα δοκιμαστεί για 7-8 ημέρες και, AN είναι σε καλή κατάσταση, θα αποκτηθεί επίσημα από την ισπανική ομάδα. Διαφορετικά θα πάρει τις ...λίγες βαλίτσες που έφερε και θα πάει από εκεί που ΄ρθε!  

Γι΄ αυτό, όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που παρουσιάζει ο σκύλος παρακάτω, έφθασε χθες στο αεροδρόμιο με ένα σάκο πλάτης και μία μόνο βαλίτσα, όχι και τόσο μεγάλη... 

Εμείς, πάντως, όπως και όλος ο φίλαθλος κόσμος, θέλουμε να πείσει τον Σκαριόλο, να μείνει στην Κούτσα και να τον θαυμάσουμε στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα.  


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags