Facebook Pixel Άξιος! Από τον Ατρόμητο (στα 32 του) πάει Πριμέρα!
| 2014-02-20 16:00:00

Άξιος! Από τον Ατρόμητο (στα 32 του) πάει Πριμέρα!

Άξιος! Από τον Ατρόμητο (στα 32 του) πάει Πριμέρα!

Μεταγραφή - βόμβα! Ποιος παικταράς της ομάδας του Περιστερίου ετοιμάζεται, αν και έχουν περάσει τα χρόνια, να παίξει στο ισπανικό πρωτάθλημα; Ο σκύλος αποκαλύπτει! 

Μπορεί να έφτασε τα 32 για να κάνει τη μεγάλη μεταγραφή, αλλά πότε στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, δεν είναι αργά.

Ο εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του φετινού πρωταθλήματος και της ομάδας – έκπληξης της Σούπερ Λίγκας, του Ατρόμητου, ο Χαβιέρ Ούμπιντες, ετοιμάζεται το καλοκαίρι για τη μεταγραφή – δικαίωση της ποδοσφαιρικής του αξίας.

Ο Αργεντινός παικταράς βρίσκεται, όπως αποκαλύπτει ο σκύλος, στο στόχαστρο της Οσασούνα, ομάδας που βρίσκεται φέτος στη 14η θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν υπό τον κόουτς Γκράθια. Τον θυμάστε;

Ο 44χρονος Ισπανός προπονητής που είχε περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα και είχε δουλέψει σε Ολυμπιακό Βόλου και Κέρκυρα. Ο Ούμπιντες είναι η μεγάλη καψούρα του Γκάρθια και αυτός έχει εισηγηθεί από τώρα στη διοίκηση της ομάδας τη μεταγραφή του το ερχόμενο καλοκαίρι. Είχαν συνεργαστεί, άλλωστε, μαζί στον Ολυμπιακό Βόλου και θεωρεί ότι έχει όλα τα προσόντα, αν και μεγάλος πια στην ηλικία, να σταθεί στο επίπεδο του ισπανικού πρωταθλήματος. 

Βεβαίως, ο Ούμπιντες έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Ατρόμητο, ο οποίος θα πρέπει να ικανοποιηθεί από την πρόταση της ισπανικής ομάδας για να γίνει η μεταγραφή. Αν και πολύ δύσκολα θα κόψει το όνειρο σε έναν ποδοσφαιριστή που αξίζει, ακόμα και στα 32 του, να παίξει σε ένα από τα κορυφαία πρωτάθλημα του κόσμου.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags