Facebook Pixel Γκαντεμιά για Μήτρογλου!
| 2014-03-08 12:00:00

Γκαντεμιά για Μήτρογλου!

Γκαντεμιά για Μήτρογλου!

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Έλληνας φορ αυτό που του συνέβη στη Φούλαμ.

Βγήκε ο Μάγκατ και είπε ότι ο Μήτρογλου δεν είναι ακόμα έτοιμος. Δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού δεν είναι καλά. Δεν πατάει γερά στα πόδια του.

Μπορεί να έχουν περάσει πάνω από τρεις μήνες από τον τραυματισμό του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Παρί Σεντ Ζερμέν και το χειρουργείο που ακολούθησε, αλλά ακόμα νιώθει ενοχλήσεις. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

Το εξομολογήθηκε και ο ίδιος στους συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα στο διάστημα της παρουσίας του στην Αθήνα για το φιλικό με τη Νότιο Κορέα. "Δεν αισθάνομαι ακόμα καλά το πόδι μου", είπε σε διεθνείς που ξέρει από τον Ολυμπιακό.

Φαίνεται και στο γήπεδο, άλλωστε, ότι ο παίκτης είναι έξω από τα νερά του και δεν θυμίζει σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή που σάρωνε μέχρι τον τραυματισμό του. Ο Μήτρογλου αισθάνεται πόνους και ακόμα δεν μπορεί να λυθεί και να παίξει την μπάλα που έπαιζε. Το παρατηρεί και ο πιο άσχετος από ποδόσφαιρο. 

Από εκεί και πέρα, βέβαια, ο διεθνής φορ είναι και διπλά άτυχος με τη μεταγραφή του στην Αγγλία. Με το που πήγε στην ομάδα αποχώρησε ο προπονητής που τον έφερε (Ρενέ Μοϊλεστέ) και ανέλαβε ο Φέλιξ Μάγκατ.

Ο Γερμανός προπονητής είναι πιο αυστηρός και από τον ... Ερνέστο Βαλβέρδε σε θέματα τακτικής, αγωνιστικής και φυσικής κατάστασης. Νέα γκαντεμιά, δηλαδή, για τον Μητρογκόλ που βρέθηκε "ξεκρέμαστος" σε μια νέα ομάδα και με το πόδι ακόμα ταλαιπωρημένο από τον τραυματισμό του.

Ο Μάγκατ ξεκαθάρισε δημόσια ότι ο Μήτρογλου δεν μπορεί ακόμα να παίξει στη Φούλαμ και πλέον ο Έλληνας άσος γνωρίζει πολύ καλά ότι για να γίνει βασικός και να "κερδίσει" τον Γερμανό τεχνικό, θα πρέπει να τρέχει και να πιέζει περισσότερο. Δύσκολα πράγματα για έναν παίκτη που δεν είναι απολύτως καλά και που ποτέ δεν αγάπησε το πρέσινγκ στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags