Facebook Pixel Καψούρα του ΠΑΟΚ σε Μίτσελ: "Θέλω Ολυμπιακό"!
| 2014-03-14 10:15:00

Καψούρα του ΠΑΟΚ σε Μίτσελ: "Θέλω Ολυμπιακό"!

Καψούρα του ΠΑΟΚ σε Μίτσελ: "Θέλω Ολυμπιακό"!

Ποιος παίκτης, που αποτελεί στόχο του ΠΑΟΚ, τηλεφώνησε στο κινητό του Μίτσελ και εξέφρασε την επιθυμία να αγωνισθεί στον Ολυμπιακό; Ο sportdog έχει το παρασκήνιο!

Πολλές ομάδες της Σούπερ Λίγκας "λιγουρεύονται" τον Ρούμπεν Ράγιος.

Ο Ισπανός επιθετικός αποχωρεί το καλοκαίρι από τη Μακάμπι Χάιφα και ήδη ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης, είναι οι πρώτοι υποψήφιοι "μνηστήρες" που περιμένουν στη γωνιά για τον "χασάπη" του ισραηλινού πρωταθλήματος.

Ο σκύλος έχει αποκαλύψει πρώτος την πρόθεση του ΠΑΟΚ να ασχοληθεί με την περίπτωση του Ράγιος, αφού αποτελεί από πέρυσι "καψούρα" των ανθρώπων της ομάδας, αλλά και του ίδιου του Ιβάν Σαββίδη.

Μεγάλη "μάχη" προβλέπεται, δηλαδή, για τον Ισπανό, αφού στο παιχνίδι της απόκτησής του θα μπορούσε να μπει μέχρι και ο ...Ολυμπιακός! Γιατί το λέμε αυτό; Ο Ράγιος αρέσει πολύ στον συμπατριώτη του, Μίτσελ, όπως ο ίδιος ο προπονητής του Ολυμπιακού αποκάλυψε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της περυσινής σεζόν. 

Ο Μίτσελ δήλωσε ανοιχτά μεγάλος φαν του Ισπανού, που έκανε σούπερ χρονιά με τον Αστέρα Τρίπολης και, μάλιστα, δεν είχε διστάσει να του δώσει το προσωπικό του κινητό!

Ο Ράγιος δεν έχασε την ευκαιρία και μετά από μέρες, αποκαλύπτει ο σκύλος, τηλεφώνησε στον Μίτσελ και του εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στην ομάδα του Πειραιά.

"Είναι όνειρό μου να φορέσω αυτή τη φανέλα και να έχω εσένα προπονητή", είχε πει μέσα σε άλλα ο Ισπανός στον προπονητή των Ερυθρολεύκων.

Βεβαίως, μετά τα όσα έγιναν στον περυσινό τελικό του Κυπέλλου, δεν ήταν δυνατόν να πάει να αγοράσει ο Ολυμπιακός παίκτη από τον Αστέρα Τρίπολης, όσο και να τον ήθελε ο Μίτσελ. Μήπως, λοιπόν, ευνοούν πλέον οι συνθήκες να σμίξουν Μίτσελ και Ράγιος στην ίδια ομάδα;

Όπως και να έχει, πάντως, ο Ράγιος θα αποτελέσει ένα από τα πιο "hot" ονόματα του φετινού καλοκαιριού στη Σούπερ Λίγκα. Ο παίκτης θέλει να γυρίσει σαν τρελός στην Ελλάδα και καταριέται την ώρα και τη στιγμή που πήρε την απόφαση να πάρει μεταγραφή στο Ισραήλ. Ήταν, βλέπετε, πολλά τα λεφτά, αλλά και οι ανέσεις (βίλα με πισίνα κ.ά.), για να πει "όχι" σε μία ηγεμονική πρόταση.

Πάντως, η επιστροφή του στον Αστέρα Τρίπολης δεν είναι και το πιο πιθανό σενάριο, όσο και να τον θέλουν πίσω σαν τρελοί οι Μπακοκαϋμενάκηδες. Η Μακάμπι δεν θα τον δώσει εύκολα στην ομάδα της Τρίπολης από τη στιγμή που το καλοκαίρι "έσκασε" μετρητά 800 χιλιάρικα για να τον αποκτήσει και 10% ποσοστό μεταπώλησης. Αυτή τη στιγμή, για να τον ξεφορτωθεί, τον δίνει και με 500, οπότε δύσκολα θα τον στείλει πίσω στον Αστέρα με 3 κατοστάρικα χασούρα... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags