Facebook Pixel Το "μπαμ" από Μάντσεστερ μεγάλη ελληνική ομάδα!
| 2014-03-17 12:30:00

Το "μπαμ" από Μάντσεστερ μεγάλη ελληνική ομάδα!

Το "μπαμ" από Μάντσεστερ μεγάλη ελληνική ομάδα!

Το μεγάλο "χτύπημα" ποδοσφαιριστή των "κόκκινων διαβόλων" από κορυφαίο ελληνικό σύλλογο αποκαλύπτει ρεπορτάζ του σκύλου! Πότε και πώς "έσκασε" η πρόταση–μαμούθ;

"Βόμβα μεγατόνων", που θα τάραζε τα νερά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πήγε να ρίξει ΜΕΓΑΛΗ ελληνική ομάδα, αλλά το deal χάλασε την τελευταία στιγμή, όπως αποκαλύπτει ο sportdog!

Το μεγάλο "μπαμ" πήγε να γίνει με την απόκτηση του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νεμάνια Βίντιτς, πριν έρθει σε συμφωνία με την Ίντερ στις αρχές του μήνα.

Ο σύλλογος από την Ελλάδα πλησίασε τη μεριά του ποδοσφαιριστή, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, μέσω ενός συμπατριώτη του μάνατζερ, που έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Σέρβο στόπερ.

Ο συγκεκριμένος ατζέντης έχει κάνει αρκετές "δουλειές" με ομάδες της Σούπερ Λίγκας και επιχείρησε να κάνει το "κόλπο" με τον 32χρονο αμυντικό για χάρη της ελληνικής ομάδας προτείνοντας ένα ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΟ συμβόλαιο.

Όπως έμαθε ο σκύλος, ο άσος της Μάντσεστερ δεν ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στη χώρα μας, ωστόσο είπε στον μάνατζέρ του να μην προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις, αν δεν δώσει ο ίδιος την εντολή

Στην ουσία ο Βίντιτς "πάγωσε" το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας περιμένοντας κάτι πιο εξαιρετικό για τη συνέχεια της καριέρας του. Λίγες μέρες αργότερα "έσκασε" η πρόταση από την Ίντερ και, όπως ήταν φυσικό, ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στο Μιλάνο.

 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags