Facebook Pixel Μετά τη Γιουνάιτεντ... έρχεται μεταγραφή!
| 2014-03-19 00:42:00

Μετά τη Γιουνάιτεντ... έρχεται μεταγραφή!

Μετά τη Γιουνάιτεντ... έρχεται μεταγραφή!

Ποιον ποδοσφαιριστή αποφάσισε να αγοράσει ο Ολυμπιακός και πότε; Διαβάστε το αποκλειστικό θέμα στον sportdog!

Μπορεί ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης να δίνει ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδι της ιστορίας του στο Μάντσεστερ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι Πειραιώτες δεν ασχολούνται με άλλα θέματα, όπως τα μεταγραφικά.

Μάλιστα, η στήλη «sportdog penalty» έχει... γκαραντί πληροφορία πως στο Λιμάνι αποφάσισαν και θα προχωρήσουν άμεσα σε μεταγραφή!

Δεν αναφερόμαστε στην απόκτηση κάποιου... άγνωστου ποδοσφαιριστή, αλλά για την παραμονή του Εντινγκά, ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό ως δανεικός.

Οι πληροφορίες του sportdog αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την Γιουνάιτεντ, ενημέρωσαν τον Κονγκολέζο πως έχουν αποφασίσει να τον αγοράσουν από την Μονακό!

Όσο για τα χρήματα που θα θέλουν οι Γάλλοι; Αυτό δεν είναι πρόβλημα. Άλλωστε, αν ο Ολυμπιακός προκριθεί κόντρα στη Μάντσεστερ και περάσει στους «8» της Ευρώπης, θα βάλει στα ταμεία του 3.9 εκατομμύρια ευρώ. Μιλάμε για fix ποσό αφού μόνο στους ομίλους πριμοδοτείται η νίκη και η ισοπαλία...

Βέβαια, οι Πειραιώτες θα πρέπει να βιαστούν με τον Εντινγκά, καθώς ο Sportdog σας έχει αποκαλύψει πως στο ματς με τη Γιουνάιτεντ θα βρίσκεται άνθρωπος της Λυών, για να τσεκάρει ξανά τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού!




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags