Facebook Pixel Αποκάλυψη: Αυτός άφησε έγκυο την Παπαχρήστου!
Άλλα Σπορ
| 2014-03-28 11:45:00

Αποκάλυψη: Αυτός άφησε έγκυο την Παπαχρήστου!

Αποκάλυψη: Αυτός άφησε έγκυο την Παπαχρήστου!

Ποιος είναι ο γνωστός ποδοσφαιριστής που είναι σύντροφος της πρωταθλήτριας στίβου και πατέρας του παιδιού που περιμένει; Ο sportdog αποκαλύπτει με φωτό–ντοκουμέντο!

Έγραψε τις προάλλες ο sportdog για το γνωστό ποδοσφαιριστή που είναι σύντροφος της Βούλας Παπαχρήστου και πατέρας του παιδιού που περιμένει η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Τώρα ο σκύλος αποκαλύπτει ΠΡΩΤΟΣ και το όνομα του ποδοσφαιριστή με τον οποίο η πρώην αθλήτρια είναι ζευγάρι και ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Πρόκειται για τον Λάζαρο Χαριτωνίδη! Αυτός είναι σύντροφος-"μυστήριο", μαρτυράει ο sportdog, της εγκυμονούσας Βούλας Παπαχρήστου, που μέχρι σήμερα το όνομά του δεν είχε διαρρεύσει.

Ο ποδοσφαιριστής είχε περάσει για όσους θυμούνται και από τη Σούπερ Λίγκα. Είναι 24 ετών, παίζει στόπερ, κατάγεται από την Κομοτηνή και πέρσι αγωνιζόταν στην ομάδα του ΟΦΗ.

Τον περασμένο Αύγουστο χάλασε την τελευταία στιγμή η μεταγραφή του στον Πανιώνιο, ενώ από τότε είναι χωρίς ομάδα, παρόλο που πέρασε κάποια δοκιμαστικά στην Αγγλία σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών.

Ο sportdog παρουσιάζει παρακάτω και κοινή φωτογραφία-ντοκουμέντο του ζευγαριού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags