Facebook Pixel Τον... έκοψε η ΑΕΚ και πάει για άλλον!
| 2014-03-29 23:55:00

Τον... έκοψε η ΑΕΚ και πάει για άλλον!

 Τον... έκοψε η ΑΕΚ και πάει για άλλον!

Ποια «σίγουρη» καλοκαιρινή μεταγραφή χάλασε στην Ένωση και γιατί; Ποιον «κοιτάνε» τώρα στον Δικέφαλο; Όλα τα σενάρια στο ρεπορτάζ του sportdog!

Μείον μία... σίγουρη μεταγραφή για το καλοκαίρι μετράνε πλέον στην ΑΕΚ, καθώς «κόπηκε» οριστικά (όπως φαίνεται αυτή την στιγμή) η μεταγραφή του Γιάννη Κοντοέ.

Η συμφωνία με τον Έλληνα άσο, που δεν θα ανανεώσει με τον Αστέρα Τρίπολης, πριν από έναν μήνα θεωρούνταν σίγουρη, ωστόσο σήμερα φαντάζει... απίθανη! Όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν πολλές σκέψεις για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στο εσωτερικό της ομάδας και όπως φαίνεται, «νίκησαν» αυτοί που δεν ήθελαν να τον δουν να επιστρέφει στα Σπάτα.

Όπως γράφει η στήλη «sportdog penalty», οι εσωτερικές αντιδράσεις στην ΑΕΚ για την επιστροφή του 28χρονου αμυντικού, που αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Λυμπερόπουλου, ήταν πολλές και τελικά δεν μπόρεσαν να... σιγήσουν!

Έτσι λοιπόν, η Ένωση φουλάρει ξανά για να βρει δεξί μπακ και ο πρώτος στην σχετική λίστα είναι ο Γκάλο! Η περίπτωσή του βέβαια είναι δύσκολη και για αυτό στον Δικέφαλο είναι έτοιμοι, ώστε αν δεν βρουν άκρη με την Μπράγκα, να πάρουν παίκτη που αγωνίζεται στο εξωτερικό. Προσεχώς περισσότερα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags