Facebook Pixel Νομίζει ότι είναι ο ...Ρομπέρτο Κάρλος!
| 2014-04-04 11:30:00

Νομίζει ότι είναι ο ...Ρομπέρτο Κάρλος!

Νομίζει ότι είναι ο ...Ρομπέρτο Κάρλος!

Ποιος ποδοσφαιριστής της Σούπερ Λίγκας έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και ...ετοιμάζεται για μεταγραφή σε μεγάλη ελληνική ομάδα; Η απάντηση στο σκύλο! 

Δεν είναι κακό να πιστεύεις ότι είσαι μεγάλος και τρανός. Μπορεί έτσι, κάποια στιγμή, να πετύχεις κάτι στη ζωή σου.

Όπως και ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, μπορεί στο μέλλον να κάνει τη μεταγραφή που ονειρεύεται.

Ο Ντιόγκο του Πανθρακικού είναι ο ποδοσφαιριστής, αποκαλύπτει ο sportdog, που νομίζει ότι είναι ο ...Ρομπέρτο Κάρλος της Σούπερ Λίγκας.

Δεν εξηγείται αλλιώς η ατάκα που πέταξε τις προάλλες σε άνθρωπο της διοίκησης της ομάδας της Κομοτηνής όταν του πρότεινε να συζητήσουν για νέο συμβόλαιο.

Ο 28χρονος αριστερός μπακ χαφ αρνήθηκε την πρόταση του Πανθρακικού επειδή, λέει, περιμένει πρόταση από μεγάλη ελληνική ομάδα!

Δεν είναι οικονομικό, δηλαδή, το θέμα, όπως ξεκαθάρισε, αλλά δήλωσε έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Ο παίκτης, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν έχει ...τρελάνει κόσμο με τη φετινή του παρουσία, αποκάλυψε ότι θα ήθελε να συνεχίσει σε μία ομάδα των πλέι οφ. Δηλαδή σε Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ, ή Παναθηναϊκό!

Εγώ δεν είμαι για τον Πανθρακικό, είπε στην ουσία ο Ντιόγκο που θεωρεί ότι αδικείται να παίζει σε μια ομάδα που δεν έχει υψηλούς στόχους.

Είπαμε, δεν είναι κακό να πιστεύει κάποιος στις δυνατότητές του, αλλά είναι ...πολύ κακό να μην ξέρεις πού μπορείς να φτάσεις.

Οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο άνθρωπος του Πανθρακικού άκουγε τις φιλοδοξίες του Ντιόγκο με ανοιχτό το στόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags