Facebook Pixel Τον ήθελαν όλοι τον παικταρά, δεν τον πήρε κανείς!
| 2014-04-05 23:02:00

Τον ήθελαν όλοι τον παικταρά, δεν τον πήρε κανείς!

Τον ήθελαν όλοι τον παικταρά, δεν τον πήρε κανείς!

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός είχαν ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του, ωστόσο αυτός υπογράφει συμβόλαιο για πολλά χρόνια στην ομάδα του. Διαβάστε το θέμα του sportdog!
 

Πριν από λίγους μήνες όλη η Ελλάδα ασχολούνταν μαζί του, ενώ πάρα πολλές ομάδες από την Σούπερ Λιγκ είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως αν δεν τραυματιζόταν, μάλλον θα είχε φύγει για Τουρκία τον Γενάρη...

Ο λόγος για τον Χοσέ Κάσες, τον οποίο δεν ξέχασαν στον Πανθρακικό, παρότι έχει να παίξει από την 19η αγωνιστή. Πώς να τον... ξεχάσουν άλλωστε αφού ο 27χρονος Ισπανός χαφ μέσα σε 5 μήνες μετρούσε 6 γκολ-8 ασίστ, ενώ είχε φτάσει πρόταση για αυτόν 300.000 ευρώ !

Παρότι, λοιπόν, έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2015, στη Κομοτηνή θέλουν να το επεκτείνουν, με παράλληλη αναπροσαρμογή των αποδοχών του. Ένα πιο υψηλό συμβόλαιο θα ανεβάσει τόσο την χρηματιστηριακή τιμή του στην αγορά όσο και την διαπραγματευτική ισχύ της ομάδας...

Έτσι λοιπόν όπως αποκαλύπτει η στήλη «sportdog penalty», στον Πανθρακικό ξεκίνησαν τις πρόωρες συζητήσεις με τον Κάσες για νέο συμβόλαιο, με τον ποδοσφαιριστή όμως να ζητάει να μπει σε αυτό μπάι άουτ. Οι δύο πλευρές είναι σε διαπραγμάτευση για το ύψος του μπάι άουτ, το οποίο θα εξαρτηθεί και από πόσο θα αυξηθούν οι ετήσιες αποδοχές του Κάσες..

Ο Ισπανός αποδείχθηκε (καλοκαιρινή) μεταγραφή λαβράκι για τους Θρακιώτες, τους στοιχίζει μόλις 60.000ευρώ, αλλά πλέον πρέπει να ανεβούν στη 100άρα. Άλλωστε, σύμφωνα με τη γνωστή μανατζερική ιστοσελίδα transfermarkt, είναι μακράν ο πιο "ακριβός"παίκτης του Πανθρακικού, αφού κοστολογείται 750.000 ευρώ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags