Facebook Pixel Τινάζει τη μεταγραφή του Καπίνο στον αέρα!
| 2014-04-07 10:30:00

Τινάζει τη μεταγραφή του Καπίνο στον αέρα!

Τινάζει τη μεταγραφή του Καπίνο στον αέρα!

Πώς και γιατί ετοιμάζεται να χαλάσει η πιθανή μετακίνηση του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού στο ιταλικό πρωτάθλημα; Ο sportdog έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Στοιχήματα βάζουν στην πιάτσα των μανατζαραίων ότι ο Στέφανο Καπίνο θα πάρει σίγουρα μεταγραφή το καλοκαίρι σε ομάδα του εξωτερικού.

Ο νεαρός πορτιέρο του Παναθηναϊκού πραγματοποιεί εξαιρετικό δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα και, παρά το χθεσινό τραγικό λάθος κόντρα στον Λεβαδειακό, ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Η Τζένοα είναι μία ομάδα από την Ιταλία που έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον Καπίνο και τον έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές από κοντά στη Λεωφόρο.

Οι Ιταλοί γουστάρουν τον γκολκίπερ του Τριφυλλιού και, όπως γράφτηκε τις προάλλες στον Τύπο, είναι έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Δεν παίζει μόνος του, όμως, ο Καπίνο για τα γκολποστ της Τζένοα. Ο άσος του Παναθηναϊκού, αποκαλύπτει ο sportdog, έχει ένα μεγάλο ανταγωνιστή για το "Νο1" της ιταλικής ομάδας και αυτός είναι ένας πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ.

Ο Στέφανο Σορεντίνο, έστω και στα 35 του χρόνια, με τα 26 ματς φέτος στα δοκάρια της Παλέρμο, είναι ο βασικός αντίπαλος του Καπίνο στη "μάχη" που ετοιμάζεται να δώσει σε λίγο καιρό για τη μεγάλη μεταγραφή στο Καμπιονάτο.

Οι έγκυρες πληροφορίες του σκύλου αναφέρουν ότι ο κόουτς της Τζένοα, Τζαν Πιέρι Γκασπερίνι, θέλει πολύ τον πρώην κίπερ της Ένωσης και δεν αποκλείεται να εισηγηθεί την απόκτησή του, εφόσον πάντα πουληθεί ο ταλαντούχος Ματία Περίν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags