Facebook Pixel Αυτός "στέλνει" διεθνή παικταρά στον Ολυμπιακό!
| 2014-04-15 09:30:00

Αυτός "στέλνει" διεθνή παικταρά στον Ολυμπιακό!

Αυτός "στέλνει" διεθνή παικταρά στον Ολυμπιακό!

Ποια είναι η ..."κλεισμένη" μεταγραφή ακραίου άσου στον Πρωταθλητή για το καλοκαίρι; Πώς σχετίζεται με "καλό" όνομα που έπαιξε δυνατά τον Γενάρη; Ο sportdog έχει το θέμα!

"Κλεισμένος" από τον Ολυμπιακό, για το καλοκαίρι, γράφουν στη Ρουμανία ότι είναι ο Κριστιάν -ή ΚρίστιΤανάσε.

Η αλήθεια είναι, γράφει ο sportdog, ότι ο 28χρονος διεθνής Ρουμάνος ακραίος της Στεάουα Βουκουρεστίου έχει προταθεί από τον Γενάρη στους Ερυθρόλευκους και βρίσκεται στα υπόψιν.

Οι Πρωταθλητές εξετάζουν προσεκτικά την (ενδιαφέρουσα) περίπτωση του Τανάσε, τον παρακολουθούν στενά, αλλά τίποτα δεν είναι "τελειωμένο", όπως παρουσιάζεται τελευταία στα ρουμανικά ΜΜΕ.

Ο Τύπος στην πατρίδα του ποδοσφαιριστή έχει "φουσκώσει" το θέμα και έχει προχωρήσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει επίσημη κρούση από την ελληνική ομάδα.

Η "υπόθεση Τανάσε" θυμίζει  περισσότερο αυτήν τη στιγμή την περίπτωση του συμπαίκτη του στη Στέαουα, Τσιπριάν Ταταρουσάνου, που τον περασμένο Γενάρη παρουσιάστηκε ως αντικαταστάτης του ...Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό.

Ο Ρουμάνος άσος έχει μάνατζερ τον ...διαβόητο, Βίκτορ Μπεκάλι, ο οποίος ξέρει πολύ καλά να διαχειρίζεται τα ΜΜΕ για να ανεβάσει την τιμή ενός παίκτη που θέλει να πουλήσει.

Το "παιχνίδι" που παίζεται για τον Τανάσε στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο φαίνεται ότι περιλαμβάνει και τον Ολυμπιακό, χωρίς αυτό να σημαίνει, βεβαίως, ότι ο εξαιρετικός Ρουμάνος δεν βρίσκεται στην "ερυθρόλευκη" λίστα.

Δες τον Τανάσε σε δράση...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags