Facebook Pixel Για τα λεφτά... πουλάει και τον αδερφό του!
| 2014-04-22 23:25:00

Για τα λεφτά... πουλάει και τον αδερφό του!

Για τα λεφτά... πουλάει και τον αδερφό του!

Φοβερή ιστορία από τα παρασκήνια της Σούπερ Λιγκ έχει ο sportdog. Ποιος επιθετικός που έκανε σούπερ χρονιά «ψήνει» τον αδερφό του να έρθει στην ομάδα του και γιατί αυτός το σκέφτεται;

Αφού έκανε… μαγικά ο μεγάλος στο φετινό πρωτάθλημα, τώρα τρεις ομάδες από την Σούπερ Λιγκ προσπαθούν να φέρουν και τον μικρό γιο της οικογένειας που είναι μέγα γκολτζής!

Στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ υπήρχαν φέτος πολλοί ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν και κατάφεραν να γίνουν ακόμα και ήρωες για τις ομάδες τους. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Ιγκόρ του Πανθρακικού, ο οποίος έκανε… θαύματα!

Ο 34χρονος επιθετικός ήταν από τις αποκαλύψεις της χρονιάς και αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός πως με 11 γκολ, ήταν στις πρώτες θέσεις των σκόρερ στην Λίγκα. Του χρόνου όμως ο ανταγωνισμός θα αυξηθεί, καθώς στην χώρα μας θα έρθει ο… Γιούρι, τον οποίο ο Ιγκόρ γνωρίζει πολύ καλά.

Ο Γιούρι ντε Σόουζα είναι ο κατά δύο χρόνια μικρότερος αδερφός του, επιθετικός και αυτός, αλλά περιφερειακός και πιο τεχνίτης, εξίσου όμως γκολτζής. Παίζει από το 2009 με την Πονφεραντίνα στη Σεγκούντα, φέτος μετράει 10γκολ-6 ασίστ, ενώ την προηγουμένη 3ετια είχε συνολικά 72 ματς με 32 γκολ!

Ο Πανθρακικός λοιπόν, με... ψήστη τον Ιγκόρ προσπαθεί το κόλπο γκρόσο με τον αδερφό του, αλλά για να έχει τύχη θα πρέπει να... πέσει η ομάδα του.

Η Πονφεραντίνα πέρσι το καλοκαίρι ζητούσε 150.000€ για να τον πουλήσει στους Θράκες, ωστόσο αν υποβιβαστεί τώρα, θα αναγκαστεί να τον αφήσει ελεύθερο.

Το …πρόβλημα βέβαια για τον Πανθρακικό είναι πως υπάρχουν αρκετοί ανταγωνιστές για τον Γιούρι, ακόμα και εντός Ελλάδας! Όπως αποκαλύπτει η στήλη «sportdog penalty», τον Ιγκόρ… junior, θέλουν επίσης ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ατρόμητος. Μάλιστα, αμφότεροι έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό το… ψηστήρι και σίγουρα θα του δίνουν και περισσότερα από την ομάδα της Κομοτηνής.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags