Facebook Pixel Θα κάνει... μεγάλη μαγκιά με Ντιόπ ο Ολυμπιακός!
| 2014-05-09 20:45:00

Θα κάνει... μεγάλη μαγκιά με Ντιόπ ο Ολυμπιακός!

Θα κάνει... μεγάλη μαγκιά με Ντιόπ ο Ολυμπιακός!

Τι γίνεται με τον άσο της Λεβάντε και την... άφιξή του στο Λιμάνι; Διαβάστε στον sportdog για την επιθυμία Μίτσελ, την θέση που παίζει, τα λεφτά και την ρήτρα.

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η απόκτηση του Παπακουλί Ντιόπ από τον Ολυμπιακό, καθώς οι Πειραιώτες είναι κοντά σε συμφωνία με την Λεβάντε και δεν αποκλείεται άμεσα να έχουμε οριστική συμφωνία.

Οι δύο ομάδες είναι εδώ και μέρες σε επίσημη διαπραγμάτευση, ενώ οι πρωταθλητές είχαν κρατήσει επαφή με τους agent του Ντιόπ απο πέρσι και έτσι τα πράγματα είναι πιο εύκολα φέτος, αλλά και πιο... οικονομικά, αφού η μεταγραφή θα κοστίσει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που ο παίκτης έχει ρήτρα που φθάνει τα 10 εκ. Ευρώ. Αυτό θα πει «φοβερή κίνηση»!

Όπως γράφει μάλιστα η στήλη «sportdog penalty», η μεταγραφή αυτή θα ικανοποιήσει σίγουρα και τον Μίτσελ, ο οποίος από πέρυσι πίεζε για να έρθει ο παίκτης στο Λιμάνι, ενώ και ο ίδιος ο Ντιοπ είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από το προηγούμενο καλοκαίρι, όμως τελικά έμεινε με την δέσμευση της Λεβάντε πως θα τον έδιναν αυτό το καλοκαίρι, δηλαδή 1 χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του...

Ο 28χρονος Σενεγαλέζος στην ισπανική ομάδα παίζει 8άρι, με 6άρι τον (πρώην "πράσινο") Σιμάο, αν και η αλήθεια είναι πως... έχει και τις 2 θέσεις στον άξονα των χαφ.

Σύμφωνα δε με το transfermarkt, μετά τους Ρ. Γκαρσία (5 μυρια) και Νάβας (4), έχει την 3η μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στον σύλλογο με 3,5 εκ.€. Για να έχετε πάντως συγκριτικό μέτρο με Ντιόπ, η αξία του Καράμπελα υπολογίζεται στις 500.000€, των Βύντρα 1 μύριο, Σιμάο1,5, Ελ Ζάρ 2 και Ιβανσιτς στα 3...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags