Facebook Pixel Δεν υπάρχει αυτό που κάνει ο Σόλιντ!
| 2014-05-23 08:45:00

Δεν υπάρχει αυτό που κάνει ο Σόλιντ!

Δεν υπάρχει αυτό που κάνει ο Σόλιντ!

Φοβερά πράγματα γίνονται τις τελευταίες μέρες με τον Νορβηγό τεχνικό (τον πρώην του Ολυμπιακού) και ομάδες της Σούπερ Λίγκας! Πιο χαμηλά, πάντως, δεν γίνεται να πέσεις...

Μεγάλος ξεπεσμός για τον Τροντ Σόλιντ. Έφθασε στο σημείο ο Νορβηγός να παρακαλάει για να γυρίσει στην Ελλάδα. Ναι, έτσι όπως σου το γράφει ο σκύλος, είναι. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού έχει βάλει λυτούς και δεμένους προκειμένου να βρει δουλειά στη Σούπερ Λίγκα.

Ο 55χρονος προπονητής έχει δώσει εντολή στον μάνατζέρ του να του βρει ομάδα στην Ελλάδα. Και, μάλιστα, του έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά για να προπονήσει σύλλογο της Σούπερ Λίγκας. Μιλάμε για φοβερά πράγματα. Και το καλύτερο είναι ότι ατζέντης του Νορβηγού βρίσκει παντού κλειστές πόρτες.

Ο Σόλιντ έχει προταθεί σε όλες τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος που ψάχνονται για προπονητή και έχει πάρει μόνο αρνητικές απαντήσεις.

Παρόλο που έχει ρίξει πολύ το κασέ του και δεν ζητάει λαγούς με πετραχήλια -όπως επί Κόκκαλη το 2005 στον Ολυμπιακό- οι ελληνικές ομάδες σνομπάρουν την επιλογή του Νορβηγού θεωρώντας ότι πρόκειται για αναξιόπιστη λύση. Αν και τις τελευταίες ώρες υπάρχει σενάριο στην Κρήτη που λέει ότι ο ΟΦΗ εξετάζει την περίπτωσή του.

Τελευταία ομάδα του Σόλιντ ήταν η τουρκική Ελάζιγκσπορ, των Πάπε Σο και Βίκτορ Βιτόλο, ενώ μετά τον Ολυμπιακό πήγε σε Γάνδη, Χέρενφεν, Αλ Αχλί, Λίερς και ξανά Γάνδη.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags