Facebook Pixel Ποιος Έλληνας μπακ παίζει για αντί-Χολέμπας!
| 2014-06-03 10:00:00

Ποιος Έλληνας μπακ παίζει για αντί-Χολέμπας!

Ποιος Έλληνας μπακ παίζει για αντί-Χολέμπας!

Ένας παίκτης, που θα μπορούσε άνετα να είναι τώρα στην αποστολή για το Μουντιάλ, προτάθηκε στον Ολυμπιακό για τη θέση του αριστερού μπακ. Ο σκύλος αποκαλύπτει...

Μπορεί στον Ολυμπιακό να έχουν ρίξει όλο το βάρος στις μεταγραφές που αφορούν τη μεσαία και την επιθετική γραμμή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνουν κινήσεις και σε άλλες θέσεις που η ομάδα ενδεχομένως να θέλει ενίσχυση. Είναι δεδομένο, δηλαδή, ότι μόλις κλείσουν οι περιπτώσεις που "τρέχουν" και έχουν να κάνουν με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται από το κέντρο και μπροστά, οι Ερυθρόλευκοι θα ψάξουν για λύσεις στην οπισθοφυλακή.

Το τοπίο όσον αφορά το κέντρο της άμυνας είναι ακόμα θολό και τέτοιο θα παραμείνει πιθανότατα για πολύ καιρό ακόμα, αφού θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τους παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο ξένων ομάδων. Προτάσεις μπορεί να προκύψουν και για τους τρεις Έλληνες στόπερ (Μανωλά, Σιόβα, Αβραάμ), οπότε είναι πολύ νωρίς να γίνει προγραμματισμός για το ποιος θα φύγει και το ποιος θα έρθει.

Πιο ευδιάκριτα είναι τα πράγματα, ωστόσο, στα άκρα της άμυνας. Και συγκεκριμένα στα αριστερά. Εκεί όπου θεωρείται σχεδόν σίγουρη η πώληση του Χοσέ Χολέμπας. Ο "Γερμανός", που δεν πήρε πέρυσι τη μεταγραφή που ήθελε στην Μπεσίκτας, αναμένεται φέτος να κουνήσει μαντήλι. Οι πιθανότητες, δηλαδή, να παραμείνει στο Λιμάνι είναι ελάχιστες. Ο παίκτης είναι φευγάτος και ήδη έχει ακουσθεί το ενδιαφέρον ξένων ομάδων. Η γαλλική Ρεν φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του, ενώ τον παρακολούθησε στο πρόσφατο φιλικό της Εθνικής ομάδας απέναντι στην Πορτογαλία στη Λισσαβώνα.

Οι λύσεις, επομένως, για τον Μίτσελ είναι περιορισμένες για τα αριστερά της άμυνας. Υπάρχει ο μουντιαλικός Μπονγκ, που υπολογίζεται, υπάρχει και ο Μαρκάνο, που ωστόσο θεωρείται περισσότερο από τον Ισπανό ένας καλός κεντρικός αμυντικός. Είναι λογικό, λοιπόν, μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Χολέμπας, ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ.

Μία ενδιαφέρουσα περίπτωση από τη Σούπερ Λίγκα, που έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, είναι αυτή του Κώστα Γιαννούλη του Ατρόμητου. Ο 26χρονος άσος πραγματοποιεί εξαιρετικές σεζόν τα τελευταία χρόνια στο Περιστέρι και μπορεί να απασχολήσει τους Ερυθρόλευκους. Μιλάμε για έναν αξιόπιστο μπακ, με ταχύτητα, καλή σέντρα και πολλά "ανεβάσματα" στην αντίπαλη περιοχή. Πολλοί θεωρούν ότι άξιζε μια θέση στην αποστολή του Μουντιάλ και, εδώ που τα λέμε, δεν έχουν άδικο... 

Πάντως, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ο Μίτσελ να εξετάσει, για μια ακόμα φορά, την περίπτωση του Μπάμπη Λυκογιάννη, ο οποίος δεν έκανε καλή χρονιά στον Λεβαδειακό (25 συμμετοχές). Ο αριστερός μπακ-χαφ πήρε ευκαιρίες από τον τεχνικό των Πρωταθλητών πέρυσι στην προετοιμασία, ωστόσο δεν έπεισε και παραχωρήθηκε δανεικός για να "ψηθεί". Πλέον, επιστρέφει ξανά στου Ρέντη και είναι πιθανό ο Μίτσελ, που εκτιμάει τα προσόντα του, να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags