Facebook Pixel Πρόταση-βόμβα από ...Ρενέ για αντί-Σίλντενφελντ!
| 2014-06-05 08:45:00

Πρόταση-βόμβα από ...Ρενέ για αντί-Σίλντενφελντ!

Πρόταση-βόμβα από ...Ρενέ για αντί-Σίλντενφελντ!

Μεταγραφή κορυφαίου αμυντικού που θα φέρει την εγγύηση του μεγάλου Ρενέ Χένρικσεν μπορεί να κάνει ο Παναθηναϊκός! Πώς και γιατί; Ο σκύλος έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Γυρίζουμε στο, όχι και τόσο, μακρινό 2008. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει, για μια ακόμα χρονιά, να βρει μία αξιόπιστη λύση για το κέντρο της οπισθοφυλακής. Η "πράσινη" διοίκηση εξετάζει διάφορες προτάσεις αμυντικών και μία απ΄ αυτές προέρχεται από τον μεγάλο Ρενέ Χένρικσεν.

Ο Δάνος συστήνει ανεπιφύλακτα στους ανθρώπους της ομάδας να αποκτήσουν τον Μπρεντ Χάγκελαντ. "Είναι πολύ καλός στόπερ, μπορεί να πιάσει στον Παναθηναϊκό", η προτροπή του Χένρικσεν για τον 27χρονο, τότε, Νορβηγό άσο της Κοπεγχάγης. Το οικονομικό δεν ήταν θέμα αφού ο θηριώδης αμυντικός είχε μείνει ελεύθερος, ωστόσο οι Πράσινοι αγνοούν την πρόταση Χένρικσεν και προτιμάνε άλλες λύσεις τύπου ...Μελίσση!

Τα αποτελέσματα από εκεί και πέρα είναι γνωστά... Ο Παναθηναϊκός δεν απέκτησε ποτέ το περίφημο "χάμερ", αρκέστηκε σε πολλές μέτριες λύσεις για την άμυνά του, ενώ ο Χάγκελαντ πήρε μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ και τη Φούλαμ με την οποία μετράει μέχρι σήμερα 214 συμμετοχές και 8 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Πώς τα φέρνει, λοιπόν, ο καιρός και ο πανύψηλος (1.99 μ.) στόπερ-αρχηγός της αγγλικής ομάδας, που έχει φορέσει 91 φορές τη φανέλα της εθνικής Νορβηγίας πετυχαίνοντας 4 γκολ, βρίσκεται και πάλι, μετά από 6 χρόνια, στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού, έχει την αποκλειστική πληροφορία ο sportdog

Ο 33χρονος, πια, Χάγκελαντ και συμπαίκτης μέχρι πρότινος των Γιώργου Καραγκούνη, Κώστα Μήτρογλου και Μλάντεν Πέτριτς έμεινε ελεύθερος από την αγγλική ομάδα μετά τον υποβιβασμό στη Tσάμπιονσιπ, παρόλο που πέρυσι το καλοκαίρι είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Το γεγονός ότι είναι πλέον αδέσμευτος "ιντριγκάρει" τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που ψάχνουν μια αξιόπιστη λύση ενός έμπειρου στόπερ για το (πολύ πιθανό) ενδεχόμενο που δεν παραμείνει στην ομάδα ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. Λέτε να ...ακούσουν τον Ρενέ μετά από τόσα χρόνια;


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags