Facebook Pixel "Βόμβα" μεγατόνων με Φετφατζίδη!
| 2014-06-08 08:30:00

"Βόμβα" μεγατόνων με Φετφατζίδη!

"Βόμβα" μεγατόνων με Φετφατζίδη!

ΑΠΟΚΛΕIΣΤΙΚΟ SPORTDOG: Ποια παραδοσιακή δύναμη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου κινείται για την απόκτηση του Έλληνα άσου; Ο σκύλος έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να επιστρέψει ο Γιάννης Φετφατζίδης στον Ολυμπιακό. Αυτό είναι δεδομένο και δεν αλλάζει με τίποτα. Πρώτον, επειδή η Τζένοα εκτιμάται ότι θα τακτοποιήσει οικονομικά το θέμα. Δεν θα χρειασθεί, δηλαδή, να κινηθούν νομικά οι Ερυθρόλευκοι για να πάρουν τα χρήματα που οφείλει η ιταλική ομάδα. Και δεύτερον, γιατί δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ πρόθεση από το Λιμάνι να γυρίσει ο "Φέτφα" στην ομάδα. Καμία όμως...

Το καλό για την Τζένοα είναι ότι έχει να πληρώσει σε δόσεις το ποσό στον Ολυμπιακό για τον Φετφατζίδη και όχι, όπως λέμε, "ντούκου". Γι΄ αυτό είναι δύσκολο να μην πάρουν, έστω και με μια καθυστέρηση, τα λεφτά στην ομάδα του Πειραιά. Μιλάμε για δύο ληξιπρόθεσμες δόσεις και μία που λήγει τον επόμενο μήνα. Μετά υπάρχουν τουλάχιστον άλλες τρεις δόσεις για να εξοφληθούν οι πρωταθλητές Ελλάδας. Μόλις καταβάλλει τα πρώτα χρήματα η ιταλική ομάδα, θα πάψουν και όλα τα (φανταστικά) σενάρια περί επιστροφής του παίκτη στην πρώην ομάδα του. Ο σύλλογος της Γένοβας έχει, πάντως, τη φήμη της ...κακοπληρώτριας στην Ιταλία και γι΄ αυτό από τον Ολυμπιακό την απείλησαν με προσφυγή στη ΦΙΦΑ. Δεν θέλουν να χάσουν ούτε ευρώ στο Λιμάνι και παίρνουν τα μέτρα τους.

Ποιος πληρώνει 5€ Bonus για κάθε γκολ της Ελλάδας στο Μουντιάλ; Η mybet φυσικά!

Όχι μόνο δεν θα χάσουν χρήματα απ΄ αυτή την ιστορία, αλλά θα ...βγάλουν κιόλας, κάνει τώρα τη μεγάλη πρόβλεψη ο sportdog! Πώς θα γίνει αυτό; Η Τζένοα έχει δεχθεί ήδη κρούση από τη Μίλαν για τον διεθνή άσο, έχει την αποκλειστική πληροφορία από την Ιταλία ο σκύλος! Μιλάμε για έγκυρη πληροφορία που αναφέρει πως οι Ροσονέρι έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον "Φέτφα" και ότι, μάλιστα, έχουν κάνει την πρώτη κίνηση για την απόκτησή του!

Η ομάδα της Γένοβας κοστολογεί τον 23χρονο μεσοεπιθετικό στα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σύμφωνα με την ιταλική μανατζαρερική πιάτσα οι δύο ομάδες εξετάζουν πολύ σοβαρά και το ενδεχόμενο της συνιδιοκτησίας. Ο Ολυμπιακός μπορεί να βγει κερδισμένος από αυτό το deal, αφού διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 25% στο συμβόλαιο του "Φέτφα" με την Τζένοα! Αν, για παράδειγμα, πουληθεί ο παίκτης στη Μίλαν με 10 εκατομμύρια, ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ! Καθόλου άσχημα, έτσι;   

Όπως έμαθε ο σκύλος, σκάουτερ της Μίλαν θα βρεθεί στο Μουντιάλ για να τσεκάρει συγκεκριμένους υποψήφιους στόχους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο πρώην άσος των Ερυθρολεύκων. Ο Φετφαζίδης, που έκανε μια πολύ καλή σεζόν φέτος με την Τζένοα (31 συμμετοχές - 2 γκολ), έχει ήδη "φτιάξει" τους ανθρώπους της Μίλαν με τις εμφανίσεις του στα φιλικά της Εθνικής ομάδας και, αν πιάσει υψηλή απόδοση στα γήπεδα της Βραζιλίας, είναι εξαιρετικά πιθανό να ακολουθήσει το ίδιο δρομολόγιο, Γένοβα-Μιλάνο, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ με τα οπίσθια πασίγνωστης celebrity, δες την αρετουσάριστη φωτογραφία εδώ! 

  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags