Facebook Pixel Θα τους τρελάνει όλους ο Τίγρης με τον διευθυντή;
| 2014-06-14 08:45:00

Θα τους τρελάνει όλους ο Τίγρης με τον διευθυντή;

Θα τους τρελάνει όλους ο Τίγρης με τον διευθυντή;

ΕΙΔΗΣΗ: Ποιο όνομα–έκπληξη έχει έρθει σε επαφή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να αντικαταστήσει τον Νίκο Λυμπερόπουλο; Ούτε που θα το πιστεύουν οι oπαδοί της ΑΕΚ...

Πολλά ονόματα έχουν ακουσθεί για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ. Του ανθρώπου, δηλαδή, που θα αντικαταστήσει τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Αρκετοί θεωρούν ότι ο Βασίλης Τσιάρτας είναι το πρώτο φαβορί. Ειδικά από τη στιγμή που ο Ίλια Ίβιτς δήλωσε ότι δεν θέλει να αφήσει το επάγγελμα του μάνατζερ. Τίποτα, όμως, δεν είναι σίγουρο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει καταλήξει ακόμα. Το σκέφτεται ο Τίγρης και, μάλιστα, έχει αναλάβει ο ίδιος το θέμα. Μέχρι και προσωπικές επαφές κάνει για να βρει τον καταλληλότερο. Ο σκύλος θα σου κάνει τώρα τη μεγάλη αποκάλυψη. Το αφεντικό της ΑΕΚ έχει μιλήσει και με έναν πρώην τεχνικό διευθυντή της ομάδας που έφυγε κακήν κακώς χωρίς να πετύχει κάτι σημαντικό. Αυτός είναι ο Άρναρ Γκρέταρσον! Ο Μελισσανίδης είχε επικοινωνία με τον Ισλανδό, χωρίς ωστόσο να έρθει σε συμφωνία μαζί του, έχει την αποκλειστική πληροφορία ο sportdog.

Ο Γκρέταρσον, που πήγε στην ΑΕΚ επί Αδαμίδη (με Μπάγεβιτς προπονητή) και αποχώρησε όταν ανέλαβε την ομάδα ο Θωμάς Μαύρος, είναι μέσα στους υποψήφιους για να διαδεχθούν τον "Λύμπε". Και δεν αποκλείεται ο Τίγρης να κάνει την έκπληξη με τον Ισλανδό από τη στιγμή που οι δύο άνδρες είχαν επικοινωνία και συζήτησαν το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους. Πάντως, μιλάμε σίγουρα για μια επιλογή που δεν θα προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της ομάδας. Δεν είναι όνομα που κάνει "γκελ" στον κόσμο, ενώ έχει συνδυαστεί με μια εποχή στην ΑΕΚ που κανείς δεν θέλει να θυμάται.


     

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags