Facebook Pixel Φήμες για Βούτσινιτς στην Ελλάδα!
| 2014-06-16 08:45:00

Φήμες για Βούτσινιτς στην Ελλάδα!

Φήμες για Βούτσινιτς στην Ελλάδα!

Ποια μεγάλη ελληνική ομάδα φέρεται να φλερτάρει με τον επιθετικό της Γιουβέντους; Τι αναφέρουνε πληροφορίες από την Ιταλία; Ο σκύλος, που τα μυρίζεται όλα, αποκαλύπτει!

Φευγάτος είναι ο Μίρκο Βούτσινιτς από τη Γιουβέντους. Ο Μαυροβούνιος επιθετικός δεν πήρε το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε την περασμένη σεζόν (12 αγώνες – 2 γκολ) και, όπως όλα δείχνουν, θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από το Τορίνο. Οι πληροφορίες από την Ιταλία βάζουν στο κόλπο για την απόκτηση του 30χρονου διεθνή ελληνική ομάδα. Όπως λένε, μάλιστα, στη γείτονα χώρα το ενδιαφέρον είναι προχωρημένο και η λογική λέει ότι πρόκειται για τον Ολυμπιακό που έχει ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι γνωστός μάνατζερ έχει προτείνει στους Ερυθρόλευκους τον φορ των πρωταθλητών Ιταλίας, ενώ παράλληλα γίνεται λόγος για ενδιαφέρον από Φιορεντίνα, Βαλένθια και Τότεναμ. Κάποιες πληροφορίες το προχωράνε ακόμα πιο πολύ το θέμα και λένε ότι ο εκπρόσωπος του διεθνούς άσου θα βρεθεί στη χώρα μας για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί και απλά ακούγεται σαν φήμη. Ο Βούτσινιτς έκανε μεγάλη καριέρα στη Ρόμα φορώντας τη φανέλα των Τζιαλορόσι για μια πενταετία σκοράροντας 46 γκολ σε 147 συμμετοχές. Με την εθνική μετράει 39 συμμετοχές και 15 γκολ.

Απολαύστε τον σε ένα επληκτικό βιντεάκι... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags