Facebook Pixel Χάλασε μεταγραφάρα... για μία γυναίκα! (ΦΩΤΟ)
| 2014-06-26 00:45:00

Χάλασε μεταγραφάρα... για μία γυναίκα! (ΦΩΤΟ)

Χάλασε μεταγραφάρα... για μία γυναίκα! (ΦΩΤΟ)

Ποιος Έλληνας άσος είπε «όχι» σε ομάδα του εξωτερικού (που έδινε καλά χρήματα και γερά μπόνους) και έμεινε στην Ελλάδα λόγω της συντρόφου του; Διαβάστε στον sportdog!

Πολλές φορές στην ζωή καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να διαλέξεις, χωρίς να ξέρεις αν η επιλογή σου θα αποδειχθεί σωστή για το μέλλον. Αυτό σκέφτηκε τις προηγούμενες ημέρες και ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος κλήθηκε να πάρει μία εξαιρετικά σημαντική απόφαση για την καριέρα του..

Όπως έμαθε λοιπόν η στήλη «sportdog penalty», ο «Πετρογκόλ» που ήθελε Ατρόμητο αλλά... βολεύτηκε με τον ΟΦΗ, αρνήθηκε μεγάλη πρόταση-απο Γερμανία επειδή είναι... νιόπαντρος!

Συγκεκριμένα, η πρώην ομάδα των Μάκου και Μπλάνκο, η Μόναχο 1860 που αγωνίζεται στη 2η κατηγορία της Γερμανίας, του πρόσφερε συμβόλαιο (μαζί με τα bonus) περίπου 350.000 ευρώ ετησίως...

Ο ταλαντούχος επιθετικός όμως, που πριν λίγες ημέρες πέρασε τα σκαλιά της εκκλησίας με κουμπάρο τον Αλέξανδρο Τζόρβα, είπε «όχι» στους Γερμανούς και στο εξωτερικό λόγω γάμου και πάει στον ΟΦΗ με το 1/3 των χρημάτων που του έδινε η Μόναχο 1860, αλλά με γερή προκαταβολή (κοντά στις 35.000 €)...

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που καθυστερεί η μεταγραφή, αφού για να ολοκληρωθεί το deal πρέπει να συγκεντρωθεί αυτό το ποσό της προκαταβολής, για πέσουν οι υπογραφές!








Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags