Facebook Pixel Ελληνική ομάδα «κλέβει» Λίνο από ΠΑΟΚ!
| 2014-07-06 21:00:00

Ελληνική ομάδα «κλέβει» Λίνο από ΠΑΟΚ!

Ελληνική ομάδα «κλέβει» Λίνο από ΠΑΟΚ!

Γιατί είναι... τρελαμένος με τον Δικέφαλο ο Βραζιλιάνος άσος και ποια ομάδα της Σούπερ Λιγκ ετοιμάζεται να κάνει το μπαμ με την απόκτησή του; Οι απαντήσεις με ένα κλικ!

Εξελίξεις θα υπάρχουν εντός της εβδομάδας στην υπόθεση Λίνο, καθώς ο Βραζιλιάνος άσος που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη εδώ και λίγες ημέρες, θέλει άμεσα να μάθει σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο.

Ο 37χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ είναι πρόθυμος να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και για αυτό έριξε και τις οικονομικές απαιτήσεις του, όμως από την ΠΑΕ τον έχουν ενημερώσει, πως θα πρέπει να περιμένει προκειμένου να δρομολογηθούν κάποιες προτεραιότητες που έχουν τεθεί αναφορά με τη θέση που αγωνίζεται, καθώς εκκρεμεί το θέμα του Ρουμάνου Ραζβάν Ρατς αλλά και της οριστικοποίησης των ποδοσφαιριστών που θα πλαισιώσουν τη συγκεκριμένη θέση για τη φετινή σεζόν.

Ο Λίνο όμως, που βρίσκεται στην χώρα μας από την αρχή της περασμένης εβδομάδας, έχει αρχίσει να... εκνευρίζεται με την αναμονή και για αυτό, όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του, προτίθεται να περιμένει τον ΠΑΟΚ μέχρι την Τρίτη. Ο Βραζιλιάνος είναι πολύ ενοχλημένος με την στάση του Δικεφάλου και θεωρεί πως «δεν του αξίζει», σύμφωνα με την προσφορά του στον σύλλογο. Για αυτό και δεν σκοπεύει να... περιμένει για πάντα τους Θεσσαλονικείς.

Ο Λίνο έχει στα χέρια του κι άλλες προτάσεις και μάλιστα μία από αυτές είναι από ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog, ο σύλλογος που επιθυμεί να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο, είναι η Ξάνθη!

Οι Ακρίτες μετά την περσινή περιπέτεια και το μπαράζ παραμονής, θέλουν φέτος να ενισχυθούν με έμπειρους παίκτες που ξέρουν την κατηγορία και οι οποίοι θα μπορούν να βοηθήσουν και να φέρουν την ομάδα στη μέση της βαθμολογίας. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει σίγουρα και ο Λίνο... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags