Facebook Pixel Το πρώτο όνομα που ακούγεται για αντί-Καπίνο!
| 2014-07-08 09:15:00

Το πρώτο όνομα που ακούγεται για αντί-Καπίνο!

Το πρώτο όνομα που ακούγεται για αντί-Καπίνο!

Ποιος ξένος τερματοφύλακας φημολογείται ότι μπορεί να είναι ο διάδοχος του Έλληνα γκολκίπερ που βρίσκεται πολύ κοντά από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας; "Κλικ" και έμαθες!

Στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Στέφανο Καπίνο. Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με την πορτογαλική ομάδα και ο νεαρός γκολκίπερ αναμένεται στη Λισσαβώνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Οι Πράσινοι έκλεισαν το deal στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ με ρήτρα μεταπώλησης. Θα πάρουν ένα σημαντικό ποσό μπροστά και τα υπόλοιπα σε τρεις δόσεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται ήδη εκτός Ελλάδας για να βρει τον αντικαταστάτη του 20χρονου πορτιέρο. Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού φέρεται να μιλάει αυτή τη στιγμή με δύο τερματοφύλακες από το εξωτερικό και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να έρθει σε συμφωνία και να ανακοινωθεί ο διάδοχος του Καπίνο.

Είναι πολύ πιθανό, όπως φημολογείται, η μία περίπτωση να αφορά τον 29χρονο Ισπανό τερματοφύλακα της Σπόρτινγκ Χιχόν, Αλμπέρτο Γκαρσία. Πριν από λίγες μέρες ιστοσελίδα της Ισπανίας αποκάλυψε ότι άνθρωπος του Τριφυλλιού βρέθηκε στη Βαρκελώνη και συζήτησε με τον εκπρόσωπο του έμπειρου πορτιέρο.

Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο μάνατζερ του Γκαρσία είχε ραντεβού με παράγοντα του Παναθηναϊκού, ο οποίος του ανακοίνωσε την προσφορά, υπό την προϋπόθεση της αποδέσμευσης του τερματοφύλακα (έχει συμβόλαιο ως το 2017). Μετά τη συνάντηση, ο ατζέντης του Γκαρσία έκλεισε ραντεβού με τους διοικούντες τη Σπόρτινγκ Χιχόν για να ζητήσει την ελευθερία του πελάτη του χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να παρακολουθεί τον Γκαρσία από την περίοδο που αγωνιζόταν στην Κόρδοβα (2009-2013, 107 συμμετοχές). Ο Ισπανός γκολκίπερ πέρυσι αγωνίστηκε σε μόλις τρία παιχνίδια στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags