Facebook Pixel Πρώην της ΑΕΚ βάζει στα μαχαίρια ΠΑΟ και ΠΑΟΚ!
| 2014-07-16 08:45:00

Πρώην της ΑΕΚ βάζει στα μαχαίρια ΠΑΟ και ΠΑΟΚ!

Πρώην της ΑΕΚ βάζει στα μαχαίρια ΠΑΟ και ΠΑΟΚ!

"Σφαγή" ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για πρώην τερμαφύλακα της ΑΕΚ που προέρχεται από εκπληκτική σεζόν είναι πολύ πιθανό να προκύψει τις επόμενες μέρες...

Στον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε αναζήτηση τερματοφύλακα που θα καλύψει το κενό του Στέφανο Καπίνο και μία λύση που εξετάζεται από τους Πράσινους είναι αυτή του Γιάννη Αραμπατζή.

Ο πρώην πορτιέρο της ΑΕΚ, που πέρυσι έκανε εκπληκτική χρονιά στην Κύπρο με τη φανέλα του Ερμή Αραδίππου (31 συμμετοχές), είναι ελεύθερος και φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα.

Ο Αραμπατζής είναι σε καλή ηλικία για τερματοφύλακα (30 ετών) και αποτελεί προσιτή οικονομικά επιλογή για το Τριφύλλι που, πάντως, ψάχνεται και στην αγορά του εξωτερικού για τον αντικαταστάτη του Καπίνο.

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι, όμως, η μοναδική ομάδα που έχει βάλει στο στόχαστρο τον Έλληνα γκολκίπερ. Και ο ΠΑΟΚ έχει στα υπόψιν τον 30χρονο πορτιέρο από τη στιγμή που χρειάζεται ενίσχυση στον "άσο" και δεν αποκλείεται να προκύψει "μάχη" ανάμεσα στις δύο ομάδες. Τόσο ο Άγγελος Αναστασιάδης, όσο και ο Ζήσης Βρύζας έχουν πολύ καλή άποψη για τον Αραμπατζή και δεν αποκλείεται να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του αν και εφόσον ξεκαθαρίσει το μέλλον των "προβληματικών" Χακόμπο, Ιτάνζ και του φευγάτου Γλύκου.

Την ίδια στιγμή, ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν βιάζεται να επιλέξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και μελετάει προσεκτικά τις προτάσεις που έχει στα χέρια του. Ενδιαφέρον έχει προκύψει αυτή τη στιγμή από δύο ομάδες της Ρουμανίας, τη Στεάουα και την Άστρα. Ο πρώην πορτιέρο της Ένωσης έχει μάνατζερ που διαθέτει μεγάλα κονέ στη συγκεκριμένη ποδοσφαιρική αγορά και μπορεί, αν το αποφασίσει, να βρει εύκολα ομάδα στη Ρουμανία.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags