Facebook Pixel Αυτή είναι η μεταγραφή που θα τρελάνει τον κόσμο!
| 2014-07-16 09:30:00

Αυτή είναι η μεταγραφή που θα τρελάνει τον κόσμο!

Αυτή είναι η μεταγραφή που θα τρελάνει τον κόσμο!

Aν ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής περάσει το κατώφλι της Τούμπας θα δημιουργήσει ντελίριο ενθουσιασμού στην κερκίδα και μεγάλο "πονοκέφαλο" στον Άγγελο! Ποιος είναι;

Θέλεις βραβεία συνολικής αξίας άνω των 100.000 ευρώ; Mybet Wildcards και μπήκες στο παιχνίδι!

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει αντιληφθεί το λάθος που έκανε στην υπόθεση Λίνο. Έκλεισε την πόρτα σε έναν ποδοσφαιριστή που έχει προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα και του στέρησε ταυτόχρονα τη δυνατότητα να κλείσει την καριέρα του στο σύλλογο που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι. Και γι΄ αυτό υπάρχει σοβαρή σκέψη, όπως αποκαλύπτει ο σκύλος, να γίνει μια τελευταία προσέγγιση προς την πλευρά του Βραζιλιάνου μπακ για να επιστρέψει στην ομάδα.

Οι άνθρωποι του Δικέφαλου έχουν τη διάθεση να καθίσουν ξανά στο τραπέζι με τον Λίνο και να προσπαθήσουν να καλύψουν τη διαφορά που υπήρχε στο οικονομικό. Είναι άγνωστο, βέβαια, πώς θα αντιδράσει ο παίκτης σε ένα νέο κάλεσμα της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ από τη στιγμή που αποχώρησε πικραμένος και προδομένος από την Τούμπα.

Αυτό που έχει σημασία, πάντως, είναι η επιθυμία του ΠΑΟΚ να τα βρει με τον παίκτη, να πετύχει την ολική ανατροπή και να "φτιάξει" ξανά τον κόσμο. Το τελευταίο είναι, κακά τα ψέματα, και το μεγάλο ζητούμενο αφού το διαζύγιο με τον Λίνο προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών θυμίζοντας τη στάση της διοίκησης απέναντι στον Πάμπλο Γκαρσία.

Αν επιστρέψει, βέβαια, ο Λίνο θα είναι απορίας άξιον πώς ο Αναστασιάδης θα πορευθεί τη νέα χρονιά με τέσσερα (Λίνο, Ρατς, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας) αριστερά μπακ! Μεγάλος πονοκέφαλος, λέμε...

ΣΟΚ! Ζευγάρι κάνει αχαλίνωτο σεξ στο μπαλκόνι ξενοδοχείου - Δείτε το ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ βίντεο   εδώ!    

  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags