Facebook Pixel Να ποιον "διώχνει" ο Φορτούνης!
| 2014-07-21 12:15:00

Να ποιον "διώχνει" ο Φορτούνης!

Να ποιον "διώχνει" ο Φορτούνης!

Η ξαφνική άφιξη του νεαρού άσου στον Ολυμπιακό μπορεί να προκαλέσει αντίστοιχη αποχώρηση από το υπάρχον "ερυθρόλευκο" ρόστερ! Και πρώτος υποψήφιος είναι ο...

Ο πιο συναρπαστικός διαγωνισμός του Μουντιάλ είναι εδώ! Οι Wildcards της mybet μοιράζουν βραβεία και λεφτά!

Η -εκτός προγράμματος- απόκτηση του Κώστα Φορτούνη από τον Ολυμπιακό είναι πολύ πιθανό να φέρει ανακατατάξεις στο ρόστερ της ομάδας. Δεδομένου ότι ο διεθνής άσος υπολογίζεται από τον Μίτσελ ως μία από τις πρώτες επιλογές για τη μεσαία γραμμή, θα πρέπει να αναμένουμε μέσα στο επόμενο διάστημα και μία αποχώρηση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στον άξονα.

Ο προπονητής των Ερυθρολεύκων θέλει να καταλήξει σε ένα μικρό και ευέλικτο ρόστερ γι΄ αυτό, μετά την απόκτηση του Φορτούνη, σκέφτεται να αναθεωρήσει τα πλάνα του για το "υλικό" που θα έχει στη διάθεσή του με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας. Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση και σύμφωνα με τις κρίσεις που έχει κάνει ο Ισπανός τεχνικός στην προετοιμασία στο Ζέεφελντ, ο Σαμπού Γιαταμπαρέ είναι ο πρώτος υποψήφιος για να δει την πόρτα της εξόδου.

Μπορεί, βέβαια, να μην αγωνίζεται ακριβώς στην ίδια θέση με τον Φορτούνη, ωστόσο η παρουσία του άσου από το Μάλι δημιουργεί μια υπεραριθμία στη μεσαία γραμμή που, αν δεν προκύψει κάποια απρόσμενη αποχώρηση-πώληση κάποιου χαφ, δεν εξυπηρετεί το πλάνο του Μίτσελ.   

ΠΟΙΑ σέξι παρουσιάστρια σταμάτησε την τηλεόραση για να παίξει σε τσόντα της Sirina; Δες   εδώ!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags