-->
25/07/14 - 20:32

Έτσι έχασε την ταλεντάρα ο Ολυμπιακός!

Οι Πειραιώτες κυνήγησαν το φετινό καλοκαίρι μία σπουδαία μεταγραφή, όμως ο μικρός δεν... ψήθηκε. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο στο αποκαλυπτικό θέμα του sportdog.

Έτσι έχασε την ταλεντάρα ο Ολυμπιακός!
55.913views 0shares

Αυτές τις ημέρες θαυμάζουμε το... μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, βλέποντας την Εθνική Εφήβων να πανηγυρίζει τη μία νίκη μετά την άλλη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Κάποια από αυτά τα παιδιά τα ξέρουμε ήδη και άλλα τα γνωρίζουμε τώρα, ωστόσο αυτό που βλέπουν ΟΛΟΙ, είναι πως πρόκειται για μία εξαιρετική ομάδα, για μία ομάδα με ΜΕΛΛΟΝ.

Ορισμένα μάλιστα από αυτά τα παιδιά, έχουν ήδη κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα τους, αφού βρίσκονται σε μεγάλες ομάδες, ενώ άλλοι είναι στο εξωτερικό. Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει και ο Κώστας Μήτογλου, ο οποίος αν και είχε πρόταση από την Ελλάδα, αποφάσισε να φύγει στην Αμερική.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη «Sdog Pick n' Scroll», ο νεαρός άσος που έχει τεράστιες δυνατότητες, αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακό στα πλαίσια μίας επένδυσης για το μέλλον.

Μάλιστα μίλησε με τον ίδιο και την οικογένεια του, άνθρωπος από τους σημαντικότερους στον Ολυμπιακό, όμως δεν μπόρεσε να τον... ψήσει, αφού ο Μίτογλου ήθελε να πάει στις ΗΠΑ και δεν άλλαζε με τίποτα γνώμη.

Στα χέρια του άλλωστε είχε ήδη κάποιες προτάσεις από κολέγια, τρία – τέσσερα και τελικά επέλεξε Wake Forest οπου θα αγωνίζεται από φέτος....