Facebook Pixel "Xτυπάει" Κουτσιανικούλη!
| 2014-07-28 09:30:00

"Xτυπάει" Κουτσιανικούλη!

"Xτυπάει" Κουτσιανικούλη!

ΠΟΙΑ μεγάλη ελληνική ομάδα, που ψάχνει ενίσχυση στα εξτρέμ, εξετάζει σοβαρά την απόκτηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη από τον ΟΦΗ; Ο SportDog έχει την αποκάλυψη!

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της απόκτησης του αριστερού ακραίου από την ΑΕΚ. Πρώτος στη λίστα είναι ο Μασούντ, ωστόσο εξετάζονται και άλλες λύσεις από την Ένωση. Εσχάτως προτάθηκε στους Κιτρινόμαυρους και εξετάζεται σοβαρά ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Τwitter, "Sportdog Penalty".

O Έλληνας άσος ψάχνεται να φύγει από τον ΟΦΗ, που του οφείλει χρήματα, και είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση.

Όπως προείπαμε, στην παρούσα φάση η επιλογή του 26χρονου εξτρέμ δουλεύεται περισσότερο σαν μία δυνατή εναλλακτική αλλά είναι πολύ πιθανό να προκριθεί η περίπτωσή του, αν και εφόσουν καθυστερήσει κι άλλο του Μασούντ.

Μιλάμε, άλλωστε, για έναν ποδοσφαιριστή που αρέσει διαχρονικά στην ΑΕΚ, αφού και και πριν από δύο χρόνια, όταν η ομάδα υποβιβάστηκε, οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία αλλά ο παίκτης άλλαξε την τελευταία στιγμή γνώμη προτιμώντας τον ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags