Facebook Pixel Έκοψε "Μήτρογλου" ο Ολυμπιακός!
| 2014-08-04 09:45:00

Έκοψε "Μήτρογλου" ο Ολυμπιακός!

Έκοψε "Μήτρογλου" ο Ολυμπιακός!

Απίστευτη καραμπόλα στο μεταγραφικό παζάρι! Πώς εμπλέκονται μία τουρκική ομάδα, ο Έλληνας επιθετικός και o ...Μίτσελ; Διαβάστε όλο το παρασκήνιο με ένα "κλικ" στο σκύλο!

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν έχει βρει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αν και είχε στα χέρια του "χρυσές" προτάσεις, όπως αυτή της Τράμπζονσπορ από την Τουρκία.

Ο πρώην "ερυθρόλευκος" δεν ήθελε να παίξει μπάλα στη γείτονα χώρα, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της Τράμπζονσπορ να στραφούν σε άλλες λύσεις.

Μία από αυτές ήταν και ένας επιθετικός που είχε ακουστεί έντονα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος όμως τον απέρριψε, καθώς δεν ταίριαζε στο αγωνιστικό στυλ που ήθελε ο Μίτσελ.

Ο λόγος για τον Παραγουανό φορ της Μπενφίκα, Όσκαρ Καρντόσο, ο οποίος συμφώνησε τελικά με την Τράμπζονσπορ, η οποία του προσφέρει 2,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, χρήματα που έδινε και στον Μήτρογλου! 

Οι Πορτογάλοι θα βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό της τάξεως των 5,6 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο 31χρονος επιθετικός είχε προταθεί στον Ολυμπιακό με 7 εκατομμύρια αρχικά και στη συνέχεια με 5, αλλά ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν συζητούσε καν τη μεταγραφή του. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags