Facebook Pixel Αυτές είναι οι πρώτες κλήσεις-εκπλήξεις Ρανιέρι!
| 2014-08-05 09:45:00

Αυτές είναι οι πρώτες κλήσεις-εκπλήξεις Ρανιέρι!

Αυτές είναι οι πρώτες κλήσεις-εκπλήξεις Ρανιέρι!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ SPORTDOG - Ποιοι ποδοσφαιριστές από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ αναμένεται να διαδεχθούν την "παλιά φουρνιά" της Εθνικής; Ο σκύλος κάτι μυρίστηκε...

Πυρετωδώς δουλεύει ο Κλαούντιο Ρανιέρι και οι συνεργάτες του προκειμένου να σχηματίσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα άποψη για το "νέο αίμα" της Εθνικής ομάδας που θα αντικαταστήσει τις "παλιές καραβάνες".

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός έχει αρχίσει εντατικό σκάουτινγκ και ήδη έχει παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια, επίσημα και φιλικά, των κορυφαίων ελληνικών ομάδων. Έστειλε άνθρωπο να δει από κοντά το φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Νάπολι στην Ιταλία, ενώ ο ίδιος θα βρεθεί σήμερα στη Λεωφόρο για το ματς του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης και μεθαύριο στο Περιστέρι για το παιχνίδι του Ατρόμητου με τη Σαράγεβο. Ο Ρανιέρι παρακολούθησε από την τηλεόραση και τα πολύ δυνατά φιλικά του Ολυμπιακού στην Αμερική έτσι ώστε να τσεκάρει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των Ερυθρολεύκων.

Οι πρώτες εκθέσεις του Ιταλού είναι έτοιμες και θα ολοκληρωθούν πολύ σύντομα προκειμένου να καταλήξει σε ένα βασικό κορμό πριν προχωρήσει στις πρώτες κλήσεις για τα πρώτο επίσημο παιχνίδι της "γαλανόλευκης" κόντρα στη Ρουμανία για τα προκριματικά του Euro στο -άδειο λόγω τιμωρίας- "Καραϊσκάκη".

Πολλοί μπορεί να το αμφισβητούν, αλλά ο Ρανιέρι είναι αποφασισμένος να "καθαρίσει" την ομάδα από παίκτες που φόραγαν χρόνια τη φανέλα της Εθνικής χωρίς να έχουν σημαντική προσφορά και να προχωρήσει σε ριζική ανανέωση δίνοντας την ευκαιρία σε αρκετούς νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που διψάνε για διάκριση.

Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο: Η Σμαράγδα Καρύδη TOPLESS και με STRING στην παραλία! Πάρε μάτι   εδώ...  

Η ομάδα που θέλει να φτιάξει ο Ρανιέρι θέλει να βγάζει στο γήπεδο ταχύτητα και ενέργεια και γι΄ αυτό οι παίκτες που θα εμπιστευθεί θα πρέπει να έχουν τέτοια χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους. Ο 62χρονος τεχνικός επιθυμεί να "σβήσει" την Εθνική του Σάντος και να δημιουργήσει ένα νεανικό σύνολο που θα αποπνέει ζωντάνια και υγεία.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει ξεχωρίσει, όπως προαναφέραμε, κάποιους ποδοσφαιριστές από τις προετοιμασίες των ομάδων και τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Από τον Ολυμπιακό ο Διαμαντάκος έχει "γυαλίσει" στον Ρανιέρι επειδή είναι γρήγορος, πρεσάρει και έχει καλά τελειώματα. Και δεν θα είναι έκπληξη αν, για παράδειγμα, ο Ρανιέρι καλέσει τον Διαμαντάκο στην Εθνική αντί του Μήτρογλου που παραμένει χωρίς ομάδα.

Ο Ιταλός προπονητής έχει μεγάλη εκτίμηση και στην ...πιτσιρικαρία του Παναθηναϊκού. Οι Κλωναρίδης και Καρέλης είναι δύο παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο Ρανιέρι επειδή βγάζουν στο παιχνίδι τους μεγάλο ενθουσιασμό και σπιρτάδα. Οι δύο Πράσινοι είναι από τους πρώτους υποψήφιους να διαδεχθούν παίκτες όπως ο Γκέκας και ο Σαλπιγγίδης που θεωρούνται "τελειωμένοι" από τον νέο ομοσπονδιακό.

Η ίδια λογική θα επικρατήσει και στη στελέχωση των άλλων θέσεων. Δεν θα πρέπει, δηλαδή, να ξαφνιαστούμε αν δούμε τον Λαγό του Παναθηναϊκού, ή τον Μπουχαλάκη του Ολυμπιακού, να παίρνουν θέση στο ρόστερ της Εθνικής αντί του Τζιόλη.

Ο Ρανιέρι παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον και το ρόστερ του ΠΑΟΚ μιας και ο Αναστασιάδης έχει προωθήσει πολλά ταλέντα στην πρώτη ομάδα. Ο Κουλούρης ήταν ένας από τους παίκτες που σημειώθηκε με θετικό πρόσημο από τον συνεργάτη του Ρανιέρι στο φιλικό με τη Νάπολι και δεν αποκλείεται ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής να κερδίσει πολλούς πόντους αν συνεχίσει να παίρνει ευκαιρίες στον Δικέφαλο. Ο Ρανιέρι, όμως, εξετάζει και πιο έτοιμες λύσεις από την ομάδα του ΠΑΟΚ, όπως είναι ο Κίτσιου, που μπορεί να αγωνιστεί ως δεξιός μπακ-χαφ και να διαδεχθεί τον Βύντρα που επίσης είναι στη "μαύρη λίστα" του Ιταλού.

KAYTO: H Bούλα Βαβάτση σε προκλητικές στάσεις από τσόντα της Sirina! Αν είσαι 18+, δες   εδώ...   


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags