Facebook Pixel Φήμες για πρώην "πράσινο" πορτιέρο και ΠΑΟΚ!
| 2014-08-07 11:30:00

Φήμες για πρώην "πράσινο" πορτιέρο και ΠΑΟΚ!

Φήμες για πρώην "πράσινο" πορτιέρο και ΠΑΟΚ!

ΠΟΙΟΣ γκολκίπερ, που στο παρελθόν έχει περάσει με επιτυχία από τον Παναθηναϊκό, ακούγεται έντονα ότι απασχολεί τον Δικέφαλο του Βορρά; Η απάντηση στο SportDog!

Μπορεί κάποιες πληροφορίες να ανέφεραν χθες ότι ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει τις φετινές του μεταγραφικές κινήσεις με την απόκτηση ενός στόπερ, ωστόσο φαίνεται ότι στον Δικέφαλο εξετάζουν και και την ενίσχυση στο "άσο".

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θεωρεί τον Παναγιώτη Γλύκο βασικό κι αναντικατάστατο τερματοφύλακα της ομάδας για τη νέα χρονιά, ωστόσο θέλει και μια ακόμα αξιόπιστη λύση για δεύτερη επιλογή.

Ένα όνομα που επανέρχεται δυναμικά τις τελευταίες ώρες για τους Ασπρόμαυρους φέρεται να είναι αυτό του Αλέξανδου Τζόρβα, ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα.

Ο διεθνής γκολκίπερ ψάχνει εντός κι εκτός Ελλάδας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αλλά ακόμα δεν έχει βρει κάτι. Πριν λίγες μέρες έφθασε κοντά στον ΟΦΗ αλλά το deal δεν έγινε επειδή η ομάδα της Κρήτης δεν μπόρεσε να καλύψει τις απαιτήσεις του.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ φέρεται να πιστεύει στα προσόντα του πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού που πέρυσι πραγματοποίησε μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης. Μία απ΄ αυτές ήταν μέσα στην Τούμπα απέναντι στον Δικέφαλο όταν είχε κατεβάσει τα ρολά χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην πρώην ομάδα του (0-0).

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags