Facebook Pixel Έπεσε στα... μισά χρήματα ο Ετό για Ολυμπιακό!
| 2014-08-18 23:49:00

Έπεσε στα... μισά χρήματα ο Ετό για Ολυμπιακό!

Έπεσε στα... μισά χρήματα ο Ετό για Ολυμπιακό!

Τρελό παρασκήνιο στον sportodg: Με πόσα χρήματα ήθελε να έρθει στο Λιμάνι ο Καμερουνέζος άσος, αλλά και πόσα ζήτησε όταν ο Μίτσελ του... έριξε πόρτα.

Στο ρόστερ του Ολυμπιακού θα μπορούσε να ανήκει αυτή τη στιγμή ο Σαμουέλ Ετό, αν ο Μίτσελ δεν είχε αποφασίσει να τον... κόψει από τους στόχους των «ερυθρολεύκων». Η περίπτωσή του δεν ήταν απλησιάστη οικονομικά, ωστόσο ο προπονητής των Πειραιώτων δεν τον προτίμησε για άλλους λόγους.

Ο Ισπανός κόουτς εξήγησε άλλωστε την συγκεκριμένη του επιλογή, λέγοντας: «Ποδοσφαιριστές όπως οι Ετό και Ρομπίνιο, που επαναλαμβάνω είναι φανταστικοί, έρχονται με άλλη νοοτροπία και αλλάζουν τις ισορροπίες. Δεν το θέλω αυτό. Όσο είμαι εγώ στον Ολυμπιακό θα παίρνουμε παίκτες με διαφορετική νοοτροπία. Τα αποδυτήρια μας είναι καταπληκτικά. Εντελώς διαφορετικά από αυτό που συνάντησα όταν πρωτοήρθα. Στο αγωνιστικό σκέλος, δεν θέλουμε να έχουμε εξάρτηση από έναν τέτοιο παίκτη. Δεν περιμένουμε κανέναν. Είμαστε ομάδα»

Αυτός ήταν μάλλον και ο μοναδικός λόγος που ο Ετό δεν ντύθηκε φέτος στα ερυθρόλευκα, καθώς οι οικονομικές απαιτήσεις του (για τα δεδομένα του ονόματός του) δεν ήταν υπερβολικές. Ο Καμερουνέζος άσος προτάθηκε μόνος του στον Ολυμπιακό και αρχικά ζήτησε 5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Νούμερο τρελό φυσικά και μάλλον... εκτός πραγματικότητας.

Ωστόσο, μόλις είδε πως από τους Πειραιώτες δεν υπάρχει καμία κίνηση, επέστρεψε με νέα καλύτερη προσφορά. Όπως αποκαλύπτει η στήλη «sportdog penalty», οι μάνατζερ του είχαν ενημερώσει πως ο πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα, της Ίντερ και της Τσέλσι, θα μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα και με 3.5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Το νούμερο και πάλι είναι τεράστιο, όμως ίσως άξιζε την υπέρβαση. Παρόλα αυτά, ο Μίτσελ δεν ήθελε ούτε να ακούει για την συγκεκριμένη μεταγραφή και έτσι ο Ολυμπιακός δεν ασχολήθηκε, παρότι ο Ετό ήταν πρόθυμος να... ρίξει τις απαιτήσεις του.

Διαβάστε ακόμα: Σούπερ σέξι: Η Κρυσταλλία με μαγιό στην άμμο (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags