Facebook Pixel Ελεύθερος να ΄ναι...
| 2014-08-19 09:15:00

Ελεύθερος να ΄ναι...

Ελεύθερος να ΄ναι...

Ποιος ΞΕΝΟΣ ποδοσφαιριστής, που έφυγε πολύ πρόσφατα από τον ΠΑΟΚ, μπορεί να ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ στην Τούμπα και ΓΙΑΤΙ; Η απάντηση, με ένα "κλικ", ΜΟΝΟ στον SportDog!

Μεταγραφή κανονική δεν πρόκειται να κάνει ο ΠΑΟΚ. Να αγοράσει, δηλαδή, παίκτη από ομάδα δεν υπάρχει περίπτωση. Ούτε μία στο εκατομμύριο. Ο Σαββίδης πληρώνει μόνο συμβόλαια. Γι΄ αυτό η αναζήτηση περιορίζεται σε ελεύθερους ποδοσφαιριστές με χαμηλό κασέ. Πάμε παρακάτω...

Ο Αναστασιάδης έχει ζητήσει την απόκτηση ενός χαφ. Μέσου με ανασταλτικά και δημιουργικά προσόντα. Ένα 8άρι, με λίγα λόγια, που θα τρέχει, θα μαρκάρει, θα σκυλιάζει. Τέτοιον παίκτη γουστάρει ο Άγγελος και ο Βρύζας ψάχνει να τον βρει. Ποιος είναι υποψήφιος;

Ένας παλιός γνώριμος της ομάδας. Ο Κοστίν Λαζάρ, που στις αρχές καλοκαιριού έλυσε το συμβόλαιό του μετά από τρία χρόνια καριέρας στην Τούμπα, βρίσκεται στα υπόψιν του ΠΑΟΚ. Δοκιμασμένη λύση ο Ρουμάνος, φιλότιμος, εργατικός, μπορεί να κάνει τη δουλειά στον Αναστασιάδη.

Ο 33χρονος Λαζάρ παραμένει χωρίς ομάδα, έχει ρίξει τις απαιτήσεις του και είναι προσιτή περίπτωση. Ο ίδιος θα γύρναγε στον ΠΑΟΚ χωρίς δεύτερη σκέψη αφού έχει μόνο καλές αναμνήσεις από την ομάδα. Αλλά το κακό για τον Δικέφαλο είναι ότι δεν παίζει μόνος του για τον Ρουμάνο.

ΠΟΙΑ άλλη ελληνική ομάδα ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στον Λαζάρ, σε   ενημέρωσε   ο Σκύλος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags