Facebook Pixel Τον έκλεισε ο Βρύζας, τον έκοψε ο Αναστασιάδης!
| 2014-09-02 13:30:00

Τον έκλεισε ο Βρύζας, τον έκοψε ο Αναστασιάδης!

Τον έκλεισε ο Βρύζας, τον έκοψε ο Αναστασιάδης!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ποιος πρώην άσος της ΑΕΚ είχε συμφωνήσει να πάει στον ΠΑΟΚ; Γιατί χάλασε την τελευταία στιγμή η μεταγραφή; Ο SportDog έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Μια ανάσα από τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ έφθασε τις προηγούμενες μέρες ο Χουάν Κάλα, ο 25χρονος στόπερ που το 2011 πέρασε από την ΑΕΚ ως δανεικός από τη Σεβίλλη.

Όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty", ο Ζήσης Βρύζας είχε προχωρήσει μέσα στον Αύγουστο σε προχωρημένες συζητήσεις για τον Ισπανό αμυντικό, προκειμένου να τον φέρει με τη μορφή του δανεισμού στην Τούμπα και με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι από την αγγλική Κάρντιφ.

Ο τεχνικός διευθυντής του Δικέφαλου αναζητούσε στόπερ για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας και είχε καταλήξει στον Κάλα λόγω της προηγούμενης καλής του παρουσίας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όταν, όμως, ήταν έτοιμος να ολοκληρώσει το deal με τον Ισπανό αμυντικό βρήκε μπροστά του τον ...Άγγελο Αναστασιάδη!

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν αυτός που ξαφνικά "άναψε κόκκινο" για την απόκτηση στόπερ αποφασίζοντας πως θέλει να δουλέψει στο κέντρο της άμυνας με δύο παραδοσιακά ακραία μπακ, τον Τζαβέλλα και τον Σκόνδρα!

Μπορεί, δηλαδή, να είχε αποφασισθεί ότι θα γίνει κίνηση για την ενίσχυση της οπισθοφυλακής και ο Βρύζας να έκλεισε αμυντικό για καλύψει το κενό στα μετόπισθεν, αλλά τελικά ο Αναστασιάδης χάλασε τη μεταγραφή θεωρώντας ότι μπορεί να βρει λύσεις από το υπάρχον ρόστερ της ομάδας. Και μετά απορούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ γιατί δεν γίνονται μεταγραφές...

ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΥΤΟ party όλων των εποχών στη Μύκονο! Δείτε αποκαλυπτικό βίντεο με ακολασίες   ΕΔΩ  

  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags