Facebook Pixel Το επόμενο μεγάλο deal του Ολυμπιακού!
| 2014-09-04 23:35:00

Το επόμενο μεγάλο deal του Ολυμπιακού!

Το επόμενο μεγάλο deal του Ολυμπιακού!

Σε ποιον νεαρό ποδοσφαιριστή μπήκε «σούπερ» ρήτρα και αν πουληθεί οι Πειραιώτες θα έχουν κάνει μία φοβερή συμφωνία. Διαβάστε το θέμα του sportdog.

Ο Ολυμπιακός το φετινό καλοκαίρι έκανε πολλά μεγάλα deals τόσο με παίκτες που ήρθαν όσο και με αυτούς που έφυγαν, αφού τα χρήματα που ήρθαν στο Λιμάνι για τους Κώστα Μανωλά και Ανδρέα Σάμαρη είναι... εντυπωσιακά!

Οι Πειραιώτες ωστόσο κοιτάνε και το μέλλον και μάλιστα ήδη έχουν κλείσει μία φοβερή συμφωνία για έναν πιτσιρικά της ομάδας, ο οποίος έγινε ήδη «top» όνομα, αν και δεν έχει βρει ακόμα θέση στην πρώτη ομάδα. Ο λόγος για τον Κώστα Ρουγκάλα, ο οποίος δόθηκε δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι Περαιώτες έχουν συμφωνήσει να παραχωρήσουν δανεικό τον νεαρό παίκτη στη Β' ομάδα των «ροχιμπλάνκος», οι οποίοι, μάλιστα, έχουν και οψιόν αγοράς. Αν θελήσουν δηλαδή να τον κρατήσουν μετά τον δανεισμό του, μπορούν να το κάνουν, αγοράζοντάς τον.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η στήλη «Sportdog penalty», στο Λιμάνι έχουν βάλει και συγκεκριμένη ρήτρα στην συμφωνία, οπότε αν θέλει η Ατλέτικο να κρατήσει τον 20χρονο αμυντικό, θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Η ρήτρα που υπάρχει στην συμφωνία των δύο ομάδων, είναι δύο εκατομμύρια ευρώ! Πρόκειται για τρελό νούμερο, αν σκεφτεί κανείς πως ο Ρουγκάλας δόθηκε δανεικός ενώ είχε κάνει σπουδαίες εμφανίσεις στην U-20 και είχε πάρει ματς ως δανεικός με τον Φωστήρα στην Football League.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις εμφανίσεις του Ρουγκάλα στο NextGen Series και από εκεί τους... γυάλισε. Πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει το «μπαμ» στο εξωτερικό, πριν καθιερωθεί στην Ελλάδα!

Διαβάστε κι αυτό:    Ξέφυγε ο «Σόφο», τα αληθινά κιλά του!  




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags