Facebook Pixel Μπάσιμο σε μεγάλη ομάδα ομογενής επιχειρηματίας!
| 2014-10-04 10:15:00

Μπάσιμο σε μεγάλη ομάδα ομογενής επιχειρηματίας!

Μπάσιμο σε μεγάλη ομάδα ομογενής επιχειρηματίας!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ SPORTDOG: Ποιος Έλληνας από την Αμερική, με οικονομική επιφάνεια, ετοιμάζεται παρέα με δυνατούς συμπαίκτες να αποκτήσει τις μετοχές ιστορικού συλλόγου;

Μπορεί ο Άρης να έχει υποβιβασθεί στη Γ΄ Εθνική αλλά παραμένει αυτό που λέμε μαγαζί-γωνία. Ένας ιστορικός σύλλογος, απαλλαγμένος από τα χρέη, με μεγάλη δυναμική και πολύ κόσμο που στηρίζει έμπρακτα την ομάδα του, μπορεί να προσελκύσει οποιονδήποτε επενδυτή θέλει να ασχοληθεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν είναι τυχαίο ότι μετά τον υποβιβασμό του Άρη και όλο το καλοκαίρι μέχρι να παρθεί η οριστική απόφαση διάλυσης της ΠΑΕ, είχαν ακουσθεί πολλά σενάρια για επίδοξους αγοραστές, με τελευταίο υποψήφιο τον Ισπανό επιχειρηματία, Λουίς Ολιβέρ Σιέρα, οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Χάρη Παπαγεωργίου, καταθέτοντας πρόταση απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας. Μία λύση που για διάφορους λόγους δεν προχώρησε.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα τρέχει υπό τις οδηγίες του Γιώργου Γαλάνου, ωστόσο εκτιμάται στη Θεσσαλονίκη ότι όταν ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της ΠΑΕ, νέος υποψήφιος επενδυτής θα κάνει την εμφάνισή του και θα αξιώσει να αποκτήσει τις μετοχές της ομάδας. Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, o άνθρωπος που προετοιμάζεται για να αναλάβει τον Άρη είναι ο Άλεξ Κάλας.

Πρόκειται για τον Κοσμά-Αλέξανδρο Καλαϊτζίδη, αδερφό του προπονητή του Άρη, Δημήτρη, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης μεγάλης αλυσίδας εστιατορίων στις ΗΠΑ και έχει σημαντική οικονομική επιφάνεια. Ο Καλαϊτζίδης, που οι Αμερικανοί τον έκαναν …Κάλας για ευνόητους λόγους, είχε ενδιαφερθεί και στο παρελθόν να ασχοληθεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο μέσω του Πανσερραϊκού αλλά τότε το deal δεν είχε προχωρήσει.

Η πρόθεση του αδερφού του προπονητή του Άρη είναι να μπει στην ομάδα με όλα τα νόμιμα μέσα και δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να υπονομεύσει το έργο του Γαλανού. Αυτή τη στιγμή επεξεργάζεται το πλάνο του και όταν έρθει η κατάλληλη ώρα θα το παρουσιάσει. Όπως λέγεται, ο Καλαϊτζίδης δεν είναι μόνος του και έχει μαζί του έναν Ρώσο και έναν Γερμανό επιχειρηματία που είναι πρόθυμοι να επενδύσουν στους Κίτρινους.

ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ της χρονιάς η Πάμελα Άντερσον, πέταξε όλο το στήθος έξω! Δες φωτογραφίες ΕΔΩ   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags