Facebook Pixel Σουβλάκια και στριπτιζάδικα για τον Γκάμπι Άλβες!
| 2011-05-04 11:15:00

Σουβλάκια και στριπτιζάδικα για τον Γκάμπι Άλβες!

Σουβλάκια και στριπτιζάδικα για τον Γκάμπι Άλβες!

Θυμάστε τον Γκάμπριελ Άλβες; Τον Ουρουγουανό φορ που είχε παίξει προ ετών στον Ολυμπιακό. Είχε παίξει, τρόπος του λέγειν, αφού μετά από λίγους μήνες δεν τον χωράγανε τα ρούχα του από το πάχος.
 

Ο "γύπας", όπως ήταν το παρατσούκλι του πριν πατήσει στην Ελλάδα, γιατί μετά έγινε "γκόρντο" που σημαίνει χοντρός, είχε αδυναμία σε δυο πράγματα κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη χώρα μας.

Στα σουβλάκια τα οποία είχαν γίνει μέρος της... διατροφής του μιας και χτύπαγε για πλάκα 3-4 την ημέρα και στα στριπτιζάδικα.

Είχε βγάλει κάρτα διαρκείας στα στριπτιζάδικα της Αθήνας και δεν είναι λίγοι αυτοί που ενθυμούμενοι την παρουσία του στον Ολυμπιακό, θυμούνται και τις χαιρετούρες που είχε με στριπτιτζούδες και ιδιοκτήτες τέτοιων μαγαζιών κάθε φορά που εμφανιζόταν για να δώσει τροφή στους οφθαλμούς του και όχι μόνο.

Καλά να είναι ο άνθρωπος εκεί που είναι τώρα, να ξέρει όμως ότι καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά η φήμη. Ακόμα τον νοσταλγούν κάποιοι και κάποιες στην Ελλάδα για το χαβαλέ που έκανε. Χαβαλές εξάλλου ήταν και η καριέρα του στον Ολυμπιακό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags