Facebook Pixel Αποκάλυψη: Σκάει πώληση-βόμβα στη Σούπερ Λίγκα!
| 2014-12-16 14:45:00

Αποκάλυψη: Σκάει πώληση-βόμβα στη Σούπερ Λίγκα!

Αποκάλυψη: Σκάει πώληση-βόμβα στη Σούπερ Λίγκα!

Ομάδα του Κατάρ προσφέρει τρελά λεφτά για την αγορά ξένου αστέρα που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι έναντι ελαχίστων χρημάτων. Ο SportDog έχει το αποκλειστικό θέμα!

Το κόλπο γκρόσο πάει να κάνει o Παναιτωλικός με την πώληση του Νικολάς Μαρτίνεζ, αφήνοντας με την όρεξη την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, που φλέρταραν με τον αριστερό εξτρέμ.

Όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty", γραφείο μάνατζερ συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου για ποσό που ξεπερνάει το 1 εκατομμύριο ευρώ!

Το σούπερ deal θα ολοκληρωθεί μόλις σταλεί το επίσημο email από την ομάδα της Ασίας (μάλλον από το Κατάρ) για την οποία διαπραγματεύτηκε το εν λόγω γραφείο.

Έτσι ο Παναιτωλικός θα βγάλει τρελά λεφτά από τον 27χρονο Αργεντινό αφού τον περασμένο Γενάρη τον είχε αποκτήσει με μόλις 80.000 ευρώ από τη Σαν Μαρτίν.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει προφορική προσφορά και γι΄ αυτό το λόγο άλλωστε η ομάδα του Μάκη Χάβου κινείται ήδη για να βρει τον αντικαταστάτη του Mαρτίνεζ.

Το κακό, βέβαια, είναι για την ΑΕΚ που προγραμμάτιζε τις επόμενες ημέρες να κάνει κίνηση για την απόκτηση του παίκτη. Όπως φαίνεται, όμως, την πρόλαβαν τα εκατομμύρια από το Κατάρ...

ΑΠΟΦΑΣΗ - ΣΟΚ από το Mega, "κόβει" τον Μάρκο Σεφερλή! Γιατί; Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags