Facebook Pixel Αυτόν στηρίζουν για την ΕΠΟ Ιβάν και «Τίγρης»!
| 2014-12-24 19:58:00

Αυτόν στηρίζουν για την ΕΠΟ Ιβάν και «Τίγρης»!

Αυτόν στηρίζουν για την ΕΠΟ Ιβάν και «Τίγρης»!

Διαβάστε ποιος είναι αυτός που θα έχει την στήριξη ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για την προεδρία της Ομοσπονδίας και πόσες ψήφους «μετράει» από τώρα; Είναι ευχαριστημένοι;
 

Η αποχώρηση του Γιώργου Σαρρή από την ΕΠΟ φέρνει εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς πλέον όλα κινούνται γύρω από τις συζητήσεις για τον επόμενο πρόεδρο της Ομοσπονδίας. Πρόκειται για το σημαντικότερο θέμα των τελευταίων μηνών και μόλις… ξεκινήσαμε!

Αν και έχουν περάσει ελάχιστες ώρες από την επίσημη παραίτηση του Σαρρή, ήδη έχουν κυκλοφορήσει διάφορα ονόματα για τον διάδοχό του, ενώ έχουν ξεκινήσει και οι συζητήσεις για τις «συμμαχίες» που θα υπάρξουν (επίσημες και ανεπίσημες), κάτι που συνέβαινε φυσικά και σε όλες τις προηγούμενες εκλογές.

Ο Sportdog ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα και έμαθε πως οι Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης, έχουν αποφασίσει να στηρίξουν για πρόεδρο της ΕΠΟ τον Βασίλη Γκαγκάτση, ο οποίος άλλωστε τα τελευταία χρόνια είχε σχέση με τον ΠΑΟΚ από άλλο πόστο, ενώ έχει περάσει και από την προεδρία της ΕΠΟ.

Η υποψηφιότητα του μοιάζει αρκετά «δυνατή», αφού ήταν και ο πρόεδρος στη μεγάλη επιτυχία του 2004 και πάνω σε αυτή θέλει να «στηρίξει» την επιστροφή του (βάζοντας πρόσωπα εκείνης της ομάδας σε διάφορα πόστα), όμως για την ώρα, δεν φαίνεται να μαζεύει και πολλές ψήφους!

Η στήλη «sportdog penalty» αποκαλύπτει πως για την ώρα, παρά το μεγάλο ντόρο που έχει γίνει γύρω από το όνομά του, σύμφωνα με τους αντιπάλους του, ο Βασίλης Γκαγκάτσης έχει μόλις 11 από τις 57 Ενώσεις που θα ψηφίσουν. Αν θέλει να έχει τύχη, θα πρέπει να ανεβάσει το νούμερο και μάλιστα γρήγορα…

MΗΝ χάσετε κι αυτό: «Τελειώνει» ΑΜΕΣΑ μεταγραφή στον ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags