Facebook Pixel Τρελό! Αυτό είναι το βδομαδιάτικο του Ροσίτσκι
| 2014-12-29 23:25:00

Τρελό! Αυτό είναι το βδομαδιάτικο του Ροσίτσκι

Τρελό! Αυτό είναι το βδομαδιάτικο του Ροσίτσκι

Διαβάστε πόσα «καθαρίζει» ο Τσέχος άσος στην Άρσεναλ, Σίγουρα δεν θα βρει αυτά τα λεφτά στον Ολυμπιακό, το νούμερο είναι... εντυπωσιακό!

Ο Τόμας Ροσίτσκι είχε πάει στην Άρσεναλ ως μεγάλο όνομα και ως μία τεράστια μεταγραφή και παρότι δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Αρσέν Βενγκέρ και για αυτό το συμβόλαιο που έχει υπογράψει είναι πάρα πολύ καλό.

Ο Τσέχος άσος, που εσχάτως βρίσκεται και πάλι πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, έχει συμφωνήσει και εβδομαδιαίως «καθαρίζει» ένα μεγάλο ποσό, έτσι απλά για τα... καθημερινά του έξοδα. Ξέρετε πόσα χρήματα παίρνει από την Άρσεναλ; Το βδομαδιάτικο του είναι 65.000 λίρες, κάτι παραπάνω δηλαδή από 80.000 ευρώ!!

Πρόκειται για ένα τρελό νούμερο, το οποίο δύσκολα θα βρει στον Ολυμπιακό, ο οποίος πάντως «παλεύει» πάρα πολύ την συγκεκριμένη περίπτωση και είναι πρόθυμος να κυνηγήσει μέχρι το τέλος αυτή την σπουδαία μεταγραφή.

Η περίπτωσή του πάντως μόνο εύκολη δεν είναι, ενώ και ο Βενγκέρ δεν έχει... ψηθεί ακόμα για να δώσει το «οκ» ώστε να αποχωρήσει, παρότι δεν τον χρησιμοποιεί πάρα πολύ στην Άρσεναλ ούτε και φέτος. Για αυτό και στον Ολυμπιακό κρατάνε «μικρό καλάθι».

Η στήλη «Sportdog Penalty» αποκαλύπτει μάλιστα πως στο Λιμάνι, μέχρι χθες το βράδυ τουλάχιστον, έδιναν περίπου 30% πιθανότητες για να ολοκληρωθεί θετικά το deal...

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: Η πιο «καυτή» Αγιοβασιλίτσα είναι Ελληνίδα (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags