Facebook Pixel Nα ποιον θα έφερνε τώρα ο Νταμπίζας στον ΠΑΟ!
| 2015-01-20 00:30:00

Nα ποιον θα έφερνε τώρα ο Νταμπίζας στον ΠΑΟ!

Nα ποιον θα έφερνε τώρα ο Νταμπίζας στον ΠΑΟ!

Αν ο παλαίμαχος άσος είχε παραμείνει τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού, θα την είχε κάνει τη μεταγραφή στα χαφ, με τον ξένο μέσο που έχει πείρα από ομάδες Σούπερ Λιγκ...

Ο Ιγκλέσιας επέστρεψε στη Σούπερ Λίγκα για χάρη του Αστέρα Τρίπουλης, μετά το σύντομο πέρασμά του από την Κίνα, κατά 400.000 ευρώ πλουσιότερος. Γιατί τόσα έβγαλε για δέκα μήνες που έπαιξε μπάλα στην ήπειρο της Ασίας.

Ο Αργεντινός χαφ ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα και παρόλο που δεν βρήκε το συμβόλαιο που ζητούσε (250.000) υπέγραψε στην ομάδα της Αρκαδίας που του πρόσφερε κάτι παραπάνω από 200 χιλιάρικα και έδειξε το πιο ζεστό ενδιαφέρον από όλες τις ελληνικές ομάδες που είχαν στο στόχαστρο τον 29χρονο μέσο.

Πάντως, αν ο Παναθηναϊκός δεν έχει απολύσει τον Νίκο Νταμπίζα, το πιο πιθανό θα ήταν αυτή τη στιγμή ο πρώην άσος του Ατρομήτου να φορούσε την πράσινη φανέλα. Ο παλαίμαχος αμυντικός έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Ιγκλέσιας και θεωρείται δεδομένο ότι θα έκανε κίνηση για να τον φέρει στο Τριφύλλι από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, άλλωστε, ο Νταμπίζας προσπάθησε να φέρει τον παίκτη στη Λεωφόρο, αλλά τελικά η μεταγραφή δεν προχώρησε επειδή ο παίκτης, που αρέσει ακόμα και στον Γιάννη Αλαφούζο, ανανέωσε στην ομάδα του Περιστερίου.

ΕΠΙΚΟΣ Αλέφαντος: Ποιος από τον Ολυμπιακό μπορεί να παίξει βασικός στον ΠΑΟΚ; Διαβάστε ΕΔΩ 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags