Facebook Pixel Ποιον τερματοφύλακα από Ελλάδα τσεκάρει ο ΠΑΟΚ!
| 2015-01-25 10:00:00

Ποιον τερματοφύλακα από Ελλάδα τσεκάρει ο ΠΑΟΚ!

Ποιον τερματοφύλακα από Ελλάδα τσεκάρει ο ΠΑΟΚ!

Ακόμα ένα "χτύπημα" από την εγχώρια αγορά σκέφτεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ξένος γκολκίπερ στο στόχαστρο των "ασπρόμαυρων". Νέα αποκάλυψη από το "SportDog Penalty"!

Είναι δεδομένο ότι το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ θα κάνει μεταγραφή τερματοφύλακα. Γι΄ αυτό οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν από τώρα υποψήφιους στόχους έχοντας απλώσει τα δίχτυα τους κυρίως στην ελληνική αγορά.

Όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty", οι "ασπρόμαυροι" έχουν ξεχωρίσει από τη Σούπερ Λίγκα τον Γεωργιανό πορτιέρο του ΟΦΗ, Γιόργκι Λόρια.

Ο διεθνής πορτιέρο πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα της Κρήτης και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι αυτή τη στιγμή είναι ο γκολκίπερ με τις περισσότερες αποκρούσεις στο πρωτάθλημα. Ο Λόρια έχει τα προσόντα, βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία για τερματοφύλακα (28 ετών) και το καλοκαίρι μπορεί να αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ με μηδενικό κόστος.

Ο παίκτης θα είχε αποχωρήσει από τον ΟΦΗ των χιλιάδων προβλημάτων αλλά για δύο λόγους παρέμεινε στην Κρήτη. Πρώτον, επειδή δεν μπορεί μέσα στην ίδια σεζόν να πάρει μεταγραφή σε τρίτη ομάδα (Ντιναμό Τιφλίδας, ΟΦΗ) εκτός αν αλλάξει ήπειρο και δεύτερον, γιατί ο Γεωργιανός πορτιέρο γνωρίζει ότι τον παρακολουθούν τρεις ελληνικές ομάδες από το πάνω ράφι, μία εκ ετων οποίων είναι, όπως προαναφέραμε, ο ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής "άσος" έχει υποσχεθεί στον Νίκο Μαχλά ότι θα μείνει στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι και πως μετά θα πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας.

ΠΟΙΑ θα είναι η απάντηση του ΠΑΟΚ στο κάζο με τον Ντέβιτς; H αποκάλυψη με ένα "κλικ" μόνο   ΕΔΩ  

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags