Facebook Pixel "Βόμβα" με ξένο παικταρά Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ!
| 2015-01-25 14:30:00

"Βόμβα" με ξένο παικταρά Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ!

"Βόμβα" με ξένο παικταρά Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ!

Ποιος διεθνής άσος βρίσκεται ανάμεσα στους δύο μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου; Διαβάστε τι αναφέρει ξένο δημοσίευμα και πώς επιβεβαιώνεται η αποκάλυψη του Σκύλου!

Δεν είναι η πρώτη φορά που Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα κονταροχτυπηθούν για τον ίδιο ποδοσφαιριστή. Είναι λογικό, άλλωστε, όταν πρόκειται για τις δύο ομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο που έχουν αυτή τη στιγμή την οικονομική δυνατότητα να "χτυπάνε" παίκτες εγνωσμένης αξίας από την αγορά του εξωτερικού.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Τουρκία, τόσο οι "ερυθρόλευκοι" όσο και οι "ασπρόμαυροι" ενδιαφέρονται για τον Μίλος Κράσιτς, τον Σέρβο εξτρέμ της Φενέρμπαχτσέ! Τα ρεπορτάζ στη γείτονα χώρα τονίζουν ότι η τουρκική ομάδα θέλει να αποδεσμευτεί από την παρουσία του 30χρονου άσου και εξετάζει τις κρούσεις που έχει δεχθεί από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, στον τουρκικό Τύπο φιλοξενούνται σήμερα και δηλώσεις του ποδοσφαιριστή που μιλάει ξεκάθαρα για τις προτάσεις που έχει στα χέρια του από ελληνικές ομάδες. "Έχω πολλές προσφορές. Από ομάδες της Ρωσίας αλλά και της Ελλάδας. Εξετάζω κάθε μια από αυτές. Πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες θα έχω πάρει την τελική μου απόφαση", ανέφερε ο διεθνής μεσοεπιθετικός.

Βέβαια, το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Κράσιτς το έχει αποκαλύψει ο SportDog σε αποκλειστικό ρεπορτάζ από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Τώρα, στο παιχνίδι για την απόκτηση του Σέρβου εξτρέμ φέρεται να έχει μπει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος -όπως λένε στην Τουρκία- μπορεί να προσφέρει στη Φενέρμπαχτσέ ως αντάλλαγμα και τον Τζίμι Ντουρμάζ. Ποιος λέτε να βγει νικητής απο αυτή τη μονομαχία; 

ΠΟΙΟΙ είναι οι δύο λόγοι που ο Περέιρα έκοψε τον Ρικάρντο Κόστα που παίρνει ο ΠΑΟΚ; "Κλικ" ΕΔΩ 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags