Facebook Pixel Tα σκάνε και τον παίρνουν! Ποιον άσο χάνει ο ΠΑΟΚ;
| 2015-02-04 14:30:00

Tα σκάνε και τον παίρνουν! Ποιον άσο χάνει ο ΠΑΟΚ;

Tα σκάνε και τον παίρνουν! Ποιον άσο χάνει ο ΠΑΟΚ;

Καλή ομάδα από το εξωτερικό ετοιμάζεται να αποκτήσει ποδοσφαιριστή του Δικέφαλου! Ποια είναι, πόσα θα δώσει και το ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας. Ο SportDog αποκαλύπτει...

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου να έληξε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι ομάδες δεν κάνουν προεργασίες ενόψει του καλοκαιριού. Συνηθίζεται, άλλωστε, στους συλλόγους που έχουν καλό προγραμματισμό οι υποψήφιοι στόχοι να κλείνονται πολύ πριν την έναρξη των μεταγραφών. Το ίδιο συμβαίνει και με κλαμπ του εξωτερικού που έχει βάλει στο στόχαστρο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Πέλκα, τον 21χρονο μεσοεπιθετικό που ανήκει στον Δικέφαλο και αγωνίζεται δανεικός στη Σετούμπαλ, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Ο νεαρός άσος, που πρόλαβε να φορέσει τη φανέλα με το νούμερο "10" στον ΠΑΟΚ πριν ξενιτευτεί στην Πορτογαλία, έχει κλέψει φέτος τις εντυπώσεις στην ομάδα του, με 12 συμμετοχές και 2 γκολ.

Έτσι έχει αποφασισθεί ήδη από τον σύλλογο ότι το καλοκαίρι θα γίνει χρήση της οψιόν αγοράς που υπάρχει στο συμβόλαιό του από τον ΠΑΟΚ και ανέρχεται στις 350.000 ευρώ.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του SportDog, την ίδια στιγμή για τον νεαρό άσο των "ασπρόμαυρων" ενδιαφέρεται και η Σπόρτινγκ! Η ομάδα της Λισσαβόνας κάνει σκάουτινγκ εδώ και καιρό τον Έλληνα παίκτη και δεν αποκλείεται να εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον της. Σε αυτό το ενδεχόμενο μπορεί να έχουμε αγορά του ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΟΚ με τη μορφή της συνιδιοκτησίας από τις δύο πορτογαλικές ομάδες. 

ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ πάει ο ΠΑΟΚ στην Κρήτη για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, τα χώνει ο apodytirikias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags